- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Lehet ez a lenovo power manger műve is.
Amikor utángyártott akkut használtam t61-ben, akkor is letiltotta a töltést. De gépet kikapcsolva ment. Leszedtem a power managert és az alap win is töltötte. Meg linux is.
Csak ezért gondolom, mert ha szoftver nélkül tölt, akkor lehet szoftver a hunyó.
Más kérdés, hogy az utángyártott elektornikája tényleg nem volt olyan jó, mint az eredeti, mert az önkisülést nem érzékelte, így több hét dokkolóban hagyás után volt meglepetés, hogy 10 perc után lemerült. Persze feltöltés után tudta a kapacitást, csak buta volt az elektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 15 G3 - R5 5500U - 15,6 FHD IPS - 8GB / 512GB SSD - Ujjlenyomat - SK bill
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest