Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

na, sikerült végre a notin rábootolni a pendrive-ra, a linux alól sem látja a kábelt bedugva, tehát megdöglött. mókás, kb 20x használtam az ethernet portot, és az asztalon állva, hozzá nem nyúlva döglött meg kikapcsolt állapotban.

amúgy, ez egy cseregép volt: az előző t530 gép burkolata magától megrepedt többször, 3 javítás után cserélték egy t540p-re. ez se volt bontatlan, de amúgy zsír új.

- indulóban a gép háza törött volt, cserélték
    - a töltője hibás volt, cserélték
    - az akkuja 3 töltési ciklussal cellazárlatos, vagy nem tudom,. de kb a névleges töltöttség 70%-át tudja, de mivel 9 cellás, bőven elég ez is (néha 50%-ról leesik 1%-ra, de nem vészes).
    - kb 1.5 évig állt a dobozban (nem használtam), most kemény 2.5 hónapja elkezdtem használni
    - a kijelzőjén már van több helyen hotpixel, több egymás mellett, gyönyörűen néz ki, de mindegy is, mert a kijelzője a létező legolcsóbb maradék kínai hulladék (FHD, de bár ne lenne az)
    - múltkor nem ment az ujjlenyomat-olvasó, de pár restart megoldotta.
    - most ez a lan foglalat, vagy a kártya döglött meg

nettó 3 hónapnyi használat mellett én ezt egy szar szemét ipari hulladéknak gondolom. ja, és ez egy bruttó 400 ezres gép...

ennyit a lenovóról. van egy T500-am valahol az egyik szekrényben, az még gép volt. sosem volt vele gondom.

Új hozzászólás Aktív témák