Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vimes

senior tag

Sziasztok,
    A héten vettem egy Lenovo X220-as gépet, de nem találtam meg a Bluetooth-t az Eszközkezelőben. Kicsit utánanéztem a témának (ez a gép az első ThinkPad-em, illetve nem is használtam előtte egy ThnikPad-et se, tehát nem vagyok túl jártas a témában), és megtudtam, hogy egy-két szoftvert fel kell telepíteni a gépre, hogy a funkciógombokat működésre bírjam ('Fn' gomb + F1-F12 billentyűzetkombinációkra gondolok most konkrétan), amivel a Bluetooth-t is be lehet kapcsolni, ami alapállapotban állítóleg ki van kapcsolva. Felraktam egy-két szoftvert, de nem az összeset (lásd feltöltött kép).

A ThinkLight, a fényerőállítás, meg kimenettel kapcsolatos beállítások (F7 gombbal) működnek, de a többi funkcióhoz úgy tűnik szükség van a Lenovo-s szoftverekre, de a hócipőm tele van a keresgéléssel. Amire jutottam, hogy van vmi ThinkVanatage szoftver, ami segít a szoftverek telepítésében, de amikor kiválasztom a Lenovo terméktámogatási oldalán a ThinkVantage Technology kategóriát, vagy százféle letöltést dob a listába. Valaki tud segíteni, abban hogy felkerüljenek azok a szoftverek, amivel a 'Fn'-es funkcióbillentyűket működésre lehet bírni? Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák