Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6032) taltos válasza mdk01 (#6025) üzenetére


taltos
senior tag

Én is nemrég (tegnap) raktam fel a W7-et, mert mint kiderült nem tudok 64 bites upgradet renelni (elvileg lehetne, de a gép Magyar, a szervíz csak olyan nyelvűt rendel, amilyen eredetileg a gépen volt, és Magyarból nincs 64 bites :)) ).

Elöször én is Lenovo system update-tel csináltam, és én is hasonló üzenetet kaptam, ami miatt nem települt a power manager akármi. Szóval fogtam a gépet, felraktam a W7-et újra, majd és a lenovo.com -on lévő tutorial alapján kézzel pakolgattam fel a drivereket. Így nem volt gond (bár többször is újraindítottam, mint amennyiszer javasolt volt, és az a tutorial sem teljesen jó, de megoldottam).

Így most a thinkvantage szoftverek közül csak a power manageres, a system protectionös és a fingerprintes került fel, a többi nem (így is idegesített az toolbox és a többi, szerintem lassú volt, és plusz infót nem adott semmiről = felesleges). Ha Neked sem kellenek, és újrarakod, akkor szívesen adok tanácsot a telepítéshez, még frissek az emlékek. :)

A thinkvantage gombra Win 7 alatt már az a normális működés, amit nálad produkál. :K

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.