Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
PC Outlettel kapcsolatosan CSAK jó véleményem van. Én pénteken vettem ott egy X60-ast, valamint egy T42-t. A lényeg, a fönökkel azonnal meg tudtam egyezni, hogy 2 gép vásárlása miatt 3 helyett 6 hónap pc outlet garit adjon, de abba is belemenne szerintem, ha az ember pár ezerrel többet fizet. Az X60asok nagyon jó állapotban vannak, az enyém pl még gyári garis is októberig, tehát akár meg is lehetne hosszabbíttatni egy évvel.
Az aksiban csak 41 ciklus volt.
Oprendszer azért nincs rajt, mert amikor a cégek a gépeket továbbadják refurbishingre, akkor természetesen előtte minden adatot különböző eljárásokkal felülírnak. De itt írták, hogy kérhetsz Recovery CD-t, ha még lenovo garis. Én is megpróbálom.Ja, és a T42höz járt XP licensz is. Szóval nálam pc outlet most a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest