- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nope00
tag
TPFanControl
Valaki ismertetné röviden? Milyen beállításokat lehet eszközölni vele? Játéknál rendesen visszakapcsolja a ventilátort? (T61 Nvidia) Automatán megtalája a beállításokat vagy nekem kell optimalizálni, olvastam továbbá, h lekel törölni a power mangert a helyes működéshez, én ott használtam a profilokat, itt van ezek beállításnak lehetőségére? Kicsit túl egyszerűnek látom a programot.
Illetve olvastam valamit a T61-es Nvidia videokártyával szerelt gépekről a vga melegedése kapcsán hogy leválnak, ez segít ezt kiküszöbölni?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új,garanciás Acer Predator Helios Neo 16 gamer laptop/Core i5 14450HX/RTX 4050/32GB DDR5
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Eladó: HP EliteBook 840 G4 Könnyű, megbízható üzleti laptop
- Msi Stealth M15 i7-11375H// RTX 3060// 16GB// 512GB
- Eladó: HP ZBook 15 G6 Mobil munkaállomás
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest