Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz buvartacsko #27923 üzenetére

nézd, a "széthajtod a magokat" az 17w fogyasztás 720p esetén. hű. 8 cellás akksival azért ritkán jössz zavarba egy-két filmtől. áprilisban jön a 12.04, ahhoz már csak telepgetni kell majd a gpu támogatást.

egyébként nem vagyok különösebben kíváncsi, de lenne egy söröm rá hogy a wines implementáció se 100%. szóval én nyugodt szívvel maradok a cpu-nál.

mi az, ami közel sem olyan jó, mint windowson? az, hogy 3 copy-pasttel megcsinálom, amit a wines szoftver mittomén hány megából, ami a következő frissítésnél összeomlik? olvasgatod a fórumot? mindenkinek saját szent módszertana van a lenovo appok telepítésére, mert egyébként valami nem megy.

neked az eye candy az fícsör. még egy kitűnő példája annak, hogy miért nem akar téged a szarfos os gazdának. az eye candy az gizikének szánt fícsör, nem racionális fölnőtt embereknek. szimplán kontraproduktív. nekem ennél kicsit komolyabb elvárásaim vannak egy os-sel szemben, azért tartom jobb választásnak a linuxot. a "desktop" nem egyenlő az eye candyval. én mondjuk nem a linuxon szoktam le az eye candyról, én win alatt is rühelltem hogy a hülye animra várok ahelyett hogy csak bevillanna az ablak amiben dolgoznom kell.

nekem a fícsör a csomagkezelő, az hogy ha kell 10 perc alatt komplett szervert (vagy desktopot) csinálok gyak vakon (copy paste-tel), az ssh, az rsync, a tmpfs, a mentés-visszaállítás, a logika, a minimalizmus (ami hatékonnyá tesz, mert szemben az eye candyval az én teljesítményemet növeli) és az hogy az én igényeim szerint rakhatom össze a dolgokat.

egyébként az elég sokat mond a gondjaidról, hogy ez a gpu-gyorsítás meg az animált menü a fő issuelist tétel. adj neki egy kis időt és egy kis nyitottságot és akár össze is melegedtek.

maradjunk annyiban, hogy a te céljaidnak nem felel meg. attól még nem szarfos. ezzel szemben pl a lenovo update szarfos, mert nyilvánvalóan bődületesen rossz minőségű.

#27923: feltelepítetted a flash-aidet, vagy továbbra is csak harcolsz a józan ész ellen?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés