- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #24334 üzenetére
Thinkwiki amit linkeltél "Use unofficial modified BIOS" Ez sztem azt jelenti hogy rohadtul nem indul el idegen hdd-vel és gyári bios-szal a T43 meg pár másik modell.
Szerintem meg menj angolt tanulni. Az "Use unofficial modified BIOS"-nak más a jelentése és ez nem "szerinted" vagy "szerintem" kérdése.
Amúgy meg én kérek elnézést, hogy én legalább használtam is T43(p)-t ( volt saját T43p + van apám "sima" T43-a, amit tőlem kapott ajándékba), nem IBM-es vinyóval (WD3200BEVE) és a linkelt error 2010-en kívül (ami, ha esetleg rendesen elolvasnád a thinkwiki-s linkemet, egy boot-olás során feljövő figyelmeztetés, ami persze sok usert bosszant, de ezen kívül az esetek 99%-ában teljesen ártalmatlan dolog) tökéletesen működött vele.
Nincsen azzal semmi baj, ha tévedésből butaságot írsz, azzal viszont igen, ha körömszakadtáig ragaszkodsz hozzá és minket nézel hülyének, amikor cáfoljuk, ráadásul tapasztalat alapján (is).
De ha szükségesnek érzed, szívesen tartok bemutatót is, apám T43-a megvan, pont a múltkor toltam bele ideiglenesen a WD3200BEVE-t, hogy az APS működését teszteljem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest