- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Új TinkPad felhasználó vagyok egy T43-ast birtokolok. A múlt héten vettem a hardveraprón ixc-től. Meg vagyok elégedve vele. Vettem bele 512MB ramot, feldíszítettem billentyűzetmatricával, így most jó is, szép is és olyan, mint ha új lenne. Sajnos az akku csak egy órát bír, de majd pár hónapon belül kap egy újat. Remélem kapok valahol kedvező áron.
Ubuntu fut rajta, jól szolgál, de asszem teszek mellé egy erőforráskímélőbb linuxdisztribúciót. Mondjuk egy enlightenment17 ablakkezelős debian-t. Ettől gyorsabb és szebb is lesz.
Ennyit a bemutat(koz)ásról. Mint minden újoncnak, nekem is vannak kérdéseim.
Ez egy bluetooth nélküli széria. Lehet bele bluetooth modult tenni, úgy, hogy működjön is? Ha igen, milyen költséggel? (na nem mintha olyan egetverően vontos volna)
Köszi az esetleges segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OTP Bank topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Vadiúj számlás SSD-k
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest