Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz azbest #120895 üzenetére

"Az a 1260U nem 24W-os. 9W az alap fogyasztási keret"
    Direkt linkeltem a tesztet, hogy a linkelt gép esetében nem 9W a tartós (PL1) limit, hanem 24W, mivel a gyártó úgy paraméterezte arra a konkrét típusra. Jól látszik a folyamatosan futtatott Cinebench körökben is, hogy nem esik le a teljesítménye a pincébe az első kör után.

"Szóval tud hasonló takarékos lenni, mint a P-sek, ahol 20W körüli a normál keret."
    Ezt a benchmarkok is alátámasztják? Az egy dolog, hogy valamit tud csinálni 20W-ból, de ha ez jóval kevesebb, mint amit egy U-s tud ugyanennyiből, akkor ez nem túlzottan hasznos. :)

Személy szerint kíváncsi lennék, hogy alakulnak a Cinebench R23 multi pontszámok 15-35-45W limittel. Referenciának T14 G2a eredményt tudok 25W-ra húzott limitekkel (gyári teljesítménycentrikus akku csúszka állapot):

Persze, AMD-n ha jól tudom, a "25W" névleges limit valójában valamivel több, mert ők máshogy számolnak, azt majd ki kellene mérjem, mennyi is kb. a konkurencia számaival. Ha van rá érdeklődés tudok majd mérni névleges 11W és 15W-al is. :)
    24W-os 1260U eredményt pedig nemrég linkeltem, 7444 pont.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés