Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Dr. Akula #119737 üzenetére

"Mások a strandolási szokásaink. :D"
    De most komolyan, egy 8-órás használat közben mi akadálya rádugni valamikor egy nyugisabb órára töltődni picit a power bankról? :DDD Mert ugyebár ez volt a gond, hogy kényelmetlenebb a gépből kilógó bankkal használni a gépet, de miért kellene úgy? Én is szoktam nomádkodni, volt is tartalék akkum a T420-hoz (élmény volt cipelni kétszer 9 cellát, szerencsére csak ritkán kellett), de az újakhoz egyfelől nem kell már, mert többet bírnak akkuról, másfelől ha kellene is sokkal kényelmesebbnek gondolok egy power bankot, ami más eszközök áramellátását is profin megoldja a notebooktól függetlenül. Telefonnál aktívan használom, és teljesen bevált.

"Miért akarnánk egyáltalán egy külön egységet hurcolni magunkkal..."
    A gépbe való csereakku nem külön egység, amit hordoznod kell? :Y Szvsz még problémásabb és kevesebb haszna van, mint egy modern power banknak....

Az autós hasonlatodról az jut eszembe, mint amikor a régi időkben ahány telefon, annyiféle töltővel keltél útra. Ehhez képest ma már elég egyet vinni az egész családnak, sőt, ha a notebook USB-C töltőjét viszem, az a telefonokat is tölti szépen (kivéve a különc gyártót). Szerintem notebooknál is sokkal jobb egy univerzális powerbank, mint gyűjtögetni a típus specifikus, semmi másra nem jó akkucsomagokat...

Új hozzászólás Aktív témák