Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• konyi79

addikt

HELP!
    Egyszer biztos, hogy belakom normálisan a P1-et, de egyelőre kiakaszt.

Szóval az eddig jól bevált szeretett 16:10-es monitorom kukáztam a Win skálázási huncutságai miatt. Ugye a 4k laptop kijelző mellett az 1920x1200-as monitor kiterjesztett asztallal néha meghülyült, finomam szólva.
    Vettem most egy 4k monitort, nevezett DELL UE2723QE, majd az milyen jó lesz...
    Az első:
    Nem enged a külső megjelenítőre beállítani színprofilt. Van ugye egy kalibrációs színprofilom és mindenhol, ahol normál helyzetben be lehetne tölteni színprofilt, teljesen inaktív a menü. Az Nvidia panelén tudok csúszkákat rángatni, de nem az a cél...
    Második:
    Olyan, mintha laggolna a megjelenítő.
    A Thunderbolt 4-en keresztül dugtam rá a monitort, megy is szépen még az USB meg az RJ45 is monitoron is, de még egy 1080p videó is kb 5fps sebességgel játszódik le...
    ha áthúzom a laptop kijelzőjére is egyből megy gyönyórűen ugyanaz a YT ablak...
    de még ahogy ide gépelek is látom, kicsit késlekedve jelennek meg itt a karakterek.

Namost a Thunderbolt4 nyűgje lenne ez? Elvileg ott ki kellene nyomni magából a 4k60FPs jelet a gép specifikációi szerint.

Ha vennék hozzá egy gyári dokkolót, ott ugyanez lenne?
    egyelőre nem tudom kipróbálni más kábelről, ugye a monitoron DP van, a laptopon HDMI

Új hozzászólás Aktív témák