Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MLaca

őstag

aláírásomban is látható, hogy van egy sl300 és egy w510 lenovom. az sl300 egy álom, több, mint 4 órát bír az akkuja netezéssel (wlan), halk, sosem volt vele baj. ellenben a w510 egy ipari hulladék, ami nem hogy végleges, de szerintem még bétának sem mondható. aki ilyen gépet venne, NE tegye! nálam az ötödik alaplappal működik végre minden. 2 hónapot (teljes 8 hetet) volt szervizben, a lenovo NEM cseréli ki, hiába volt több mint 3x ugyan azzal a hibával szervizben. a szerviz elmondása szerint a lenovo semmilyen notit nem cserél ki, csak alkatrészt cserélnek, amig meg nem unod és ki nem dobod a gépet. nem tudom, hogy általában milyenek az új lenovo típusok, de a w510-ről nagyon sok rosszat olvastam - sajna csak miután megvettem (elsők közt voltam). még egy kis figyelmeztetés: 64bites os alól (win) NE frissíts biost, mert lehal a gép, alaplacsere lesz a vége! hiába fut le frankón a lenovo bios frissítése (a wines), utána többé nem indul el a gép. a másik: a lenovo biosa hibás, ha a rajta lévő win7 pro-t törlöd, hogy majd újra rakod, felejtheted is el a gyári win7 kulcsod, ugyanis NEM fog működni! ennyit róluk, mai napig nem csinálták meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés