Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLaca
őstag
biost amúgy is mindig csak úgy érdemes frissíteni, hogy:
1) ami működik, ne akard megjavítani! ha nincs iszonyat bajod valamivel, és az új bios readme-je sem ír javításról, akkor fölösleges kockáztatni. notebookon alaplapcsere nem 10 perc (és nem olcsó és nem az összes gyártó vállalja be gariban az elflesselt biost).
2) soha sem os alól frissítesz biost, hanem letöltöd az ISO képfájlt, kiírod cd-re és onnan bootolva teszed azt. -
MLaca
őstag
aláírásomban is látható, hogy van egy sl300 és egy w510 lenovom. az sl300 egy álom, több, mint 4 órát bír az akkuja netezéssel (wlan), halk, sosem volt vele baj. ellenben a w510 egy ipari hulladék, ami nem hogy végleges, de szerintem még bétának sem mondható. aki ilyen gépet venne, NE tegye! nálam az ötödik alaplappal működik végre minden. 2 hónapot (teljes 8 hetet) volt szervizben, a lenovo NEM cseréli ki, hiába volt több mint 3x ugyan azzal a hibával szervizben. a szerviz elmondása szerint a lenovo semmilyen notit nem cserél ki, csak alkatrészt cserélnek, amig meg nem unod és ki nem dobod a gépet. nem tudom, hogy általában milyenek az új lenovo típusok, de a w510-ről nagyon sok rosszat olvastam - sajna csak miután megvettem (elsők közt voltam). még egy kis figyelmeztetés: 64bites os alól (win) NE frissíts biost, mert lehal a gép, alaplacsere lesz a vége! hiába fut le frankón a lenovo bios frissítése (a wines), utána többé nem indul el a gép. a másik: a lenovo biosa hibás, ha a rajta lévő win7 pro-t törlöd, hogy majd újra rakod, felejtheted is el a gyári win7 kulcsod, ugyanis NEM fog működni! ennyit róluk, mai napig nem csinálták meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest