- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
fattyu #101445 üzenetére
az tény hogy tabletnek nevezni nem azt jelenti mint manaság, ez egy kétkezes cucc. (vagy gyúrsz ) Aksiban nekem sima égszerű aksi van, de két db aksit nem tudtam nagyon lemeríteni egy nap átlag nyomkodásnál. egyik aksi használt, másik szintén gyári új.
"meg attól is idegroham kerülget hogy a forgó zsanér miatt nincs fix helyre beülése a kijelzőnek. elmocorog pont annyit oldalra táskában hogy a trackpoint csinos nyomot hagyjon a kijelzőn."
az hoy elmozog engem is morcosít kicsit, de nem vészes.ha két oldalán ott a gumi távtartó vagy mi a neve ennek,akkor is hozzáér a tp? ami idegelő lehet esetleg hogy az a két kis oldalsó gumi szeret leesni ha nem okoskodod oda. Sajnos én is kollégám is úgy kaptuk már hogy valószínű a billentyűzet már összevackolta a kijelző egy részét és sajnos nem tudom komplett ujjas és tollas érnőképernyő cseréje nélkül lehet e szebbé varázsolni, de igazából nem halok bele. Napfényben kint ülve sok esetben semmit sem látni a képernyőből , ezt még esetleg figyelembe veheted. Tény hogy sima x230 jóval olcsóbb mint a t-s verziók,kérdés használnád e a tablet funkciót és ezekkel a dolgokkal megtudsz e barátkozni, illetve rászánsz e annyi összeget. Am ha szerzel hoz egy puha tokot és belecsúsztatod feszesre akkor nem mozog el, bár én még nem találtam alkalmasat hozzá
Tikakukac: kilehet fogni amúgy ,de elég ok időt igényelhet, én más jellegű cuccokat vadászok néha és elég időigényes tud adott estben lenni.
W530ashoz mire szereztem cuccokat hogy tényleg matt állapotú legyen kb, és minden legyen benne, hát elkellet hogy teljen egy kis idő, igaz nem volt fontos nagyon, nem törtem magamat, csak amibe belefutottam lcsaptam rá, viszont egy ilyen hibrid cucc azért más tészta valamennyire. ( mondjuk egy totál kompletten flszerel10/9s állapotú w530-ast sem nagyon vágnak az emberhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest