Új hozzászólás Aktív témák

• hcpeter

tag

Sziasztok!

Mai nappal megérett bennem az elhatározás, és újra telepítem szeretett T400-omra a Windows nevű operációs rendszer 64 bites változatát.
    Tervet készítettem eme lépés minél gyorsabb elvégzése érdekében. Előre letölteném hozzá a telepítés utáni összetevőket, ezzel is gyorsítván a folyamatot.
    Itt lép be a képbe egy kérdés: egyesével töltsem le a drivereket a mátrixból ( na nem abból ), vagy csak töltsem le az lenovo update szoftvert, aztán az majd mindent felpakol?
    Most a változatosság kedvéért szeretném, ha működne az onscreen display, ezért kérnék tanácsot. Akinek már sikerült win7 64biten ezt a csodát végigvinnie, árulja el mi a helyes metódus, így szerezvén nekem örömet.
    A rendszer újratelepítésétől a következő előnyöket várom: hibernálás végre működjön, a tegnap óta nem működő youtube videók végre menjenek ( most csak zöld masszát látok a videók helyett, ne is mondjátok, vga driver ), onscreen display minden álmom, ismeretlen 4 darab bluetooth eszköz eltűnése az eszközkezelőből, örök élet, és ingyen lőszer.

Segítségeteket szívesen veszem, tanácsotokat meghallgatám, és megköszöném.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés