- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről az EB 6530b-ről?
Nem, nem vaterán veszem, csak itt is megvan hirdetve, pár ezressel olcsóbban tudnám megvenni.
Miben más a 6930p-től? Ajánlott gép amúgy?
Ilyen 80 alatti gépeket nézegetek (természetesen csak ilyesmi kategória) általános egyetemi használatra (tudom, van milyen notit vegyek topic, csak kíváncsi vagyok az EB-k között mit ajánlotok, leginkább azt szeretnék
-
tag
válasz pumukli23 #25637 üzenetére
Köszönöm, 2530p-ből elég sokat láttam az apróban, de azért az már nagyon kicsinek tűnik nekem.
Ez a 6930p nagyon tetszetős masina: Nem is kicsi, nem is nagy, árban is vannak jó darabok! Ez valahogy jobban tetszik még a TP T400-asnál is. Köszönöm szépen, most már ráérek filózgatni, hogy mi legyen[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy van milyen notit vegyek topic, de úgy gondoltam, hogy ti jobban benne vagytok a ProBook/EliteBook-okban!Szóval elkezdtem használt laposban gondolkodni, és kérnék tőletek 1-2 típust, ami:
-használtan kb 70k
-jó minőségű 14" körüli gép, ami még kiszolgálna több évig (remélhetőleg)
-egyetemre kell, szóval fontos a strapabírás, hordozhatóság, illetve a gyors működés (net, office..)
-SSD miatt SATA2
-Win7 64bit-tel szeretném használni, ezért nyilván erre alkalmas legyen hardverMilyen típusokat ajánlotok, miket keresgéljek az aprón ebben az árban?
Köszönettel: Peti -
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy aki használ ilyen HP Pavilion g6-1000sh nevű laptopot /vagy akár a Pavilion g6 család másik tagját/, az le tudná írni, hogy mennyire időtálló a burkolat, milyenek a zsanérok, milyen a billentyűzet, nagyon melegszik-e a gép, meg ilyesmi dolgokat, ami pozitívum/negatívum.
Gondolkozok még az 1016-os testvérén is, nem tudom, hogy megérhet-e még +12kt az i3as...
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy ipon.hu-n milyen garancia hosszabbítást vegyek a pavilion g6-hoz?
Találtam több félét is, de nem nagyon értem, hogy mi a különbség közöttük, illetve, ha a garancia hosszabbításnál ott van, hogy 3 év, akkor az eredeti 2évre adja rá a +3at, vagy az eredeti 2-vel együtt van? -
tag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam másik témát, ha nem jó helyre írtam, irányítsatok át nyugodtan!Tehát egy kedves barátom akar venni laptopot mostanság, és megkért, hogy segítsek neki. Mivel én nem vagyok otthon laptopokban, ezért hozzátok fordulok.
A következők lennének a szempontjai:
-árban kb a lélektani 100 000 Ft, 1-2 ezer + természetesen belefér
-minimum 2GB RAM, ez alatt rá se néz, inkább 3-4et akar
-wifi kártyaAmi fontos neki: multitasking (megy neki az MSN, böngésző, zene, szűzmária..)
Játékra csak CoD2, Tony Hawk, meg NFS Most Wanted, szóval ilyen régebbi játékokat használna (hogyha elindulnak).
Viszont fontos még neki az üzemidő.
A mérete lényegtelen, csak ne ilyen 10-11"-es képernyője legyen.
Igazából inkább a business laptopok tetszenek neki, de azok sajnos drágákElőre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest