Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Üdv.!
Azt nem kérdeztem, de gondolom ez az új trendi a HP-nál, vagy mit tudom én. De az tutti, hogy nem csak én nem kaptam, mások se. Biztos spórolnak a DVD-kel!
Nekem sincs amúgy bajom a noti-val játékon kívül "mindenre" jó!
A Vista sem volt olyan förtelmes, csak én elég maradi vagyok, szívesebben használok olyat amit már ismerek oda-vissza és jól bevált!
Amúgy közben feldobtam mellé a Win7-t, egész jó, minden megy, az összes eszközt felismeri, csak valamiért a Touch Pad-ot nem ismeri fel rendesen, mert minden második indításkor nincs egér!
Gondolom kéne neki driver! Majd megsasolom, hátha a Vistáé jó hozzá.Köszönöm mégegyszer Mindenkinek a sok hasznos információt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest