Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Na túl vagyok a lemez igénylésen. Kicsit rossz volt a hallása a csajnak, de azért összejött!
Notebook típust kértek, szériaszámot (s/n), op.rendszer típusát, nevet, lakcímet, tel. számot és e-mailt. És természetesen csak olyan Recovery-t küldenek, amilyen op.rendszer a géphez volt (én esetemben Vista Home Basic). Ja meg annyit mondott a nőci, hogy másfél, 2 hét mire postázzák, mivel külföldről küldik.
Ezen azért csodálkoztam, gondoltam akad nekik raktáron itt szegény hazánkban!
De nekem aztán mindegy, hogy 2 nap, fél hónap, hónap. Úgy sem akarom nagyon használni, csak legyen, hogy ha minden kötél szakad!
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a közreműködést! Nélkületek ez nem valósulhatott volna meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Üzleti vita és megbeszélés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Aki kapja marja! Újszerű 8. Genek a legjobb áron!
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP EliteBook x360 1030 G8 i7 1185g7/16GB/512SSD/TABLET mód
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest