- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivec
csendes tag
Hali! Ide is bevágom, amit a Vista topikban írtam, hátha itt valakinek van ötlete.
"Az volna a problémám, hogy a laptopom összeomlott Vista alatt 2x is. Futott egy Skype, MSN, Firefox, semmi egyéb extra azt hiszem. Még új a cucc, de két napig szépen ment, most meg a fenti programok futása közben 1 óra alatt 2x csinálta, hogy elsötétült minden, de nem kapcsolt ki. Semmire sem reagált, csak kikapcsolni lehetett, és úgy újraindítani. Okozhat szoftver egyáltalán ilyen komoly összeomlást Vista alatt, vagy inkább hardverre gyanakodjak? "Még annyit, hogy egy HP Compaq 6715s Notebookról van szó. Azóta se csinálta, én kicsit a Skype-ra gyanakszom, mert régi verzió, és azt hallottam elég sok gondja van Vistával. Azért kipróbálom a legújabb verzióval. Van valakinek bármilyen ötlete mi okozhat ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech szerviz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest