Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Hmm, ez a helyszín-dolog nem ám akkora hülyeség, mint aminek látszik. Asztali gép, lakótelepi földeletlen konnektorba dugva. Ha a szomszéd a ház előtt indította a Wartburgot, a gép bekapcsolt magától. Baszki, mire rájöttem...
Most nem tudom megkérdezni, de mintha azt mondta volna a gazdája, hogy csak hálózatról táplálva tapasztalta, akkuról nem. Bár ez nem lesz egyszerű, kb. 2 óra akkuidő mindössze, és van hogy napokig sincs jelenség, úgyhogy ezt nem lesz könnyű kifigyelni. -
marci85
csendes tag
Volt, mikor napokig semmi gond, máskor meg többször is egymás után. Az xp vezeték nélküli hálózatok ablakban sikerült kiakasztani
[link]
Itt tudsz olvasni róla, valszeg a te gépedet is érinti ez a tipushiba. Az alaplapcsere kb 2 hétig tartott, az első alkalommal csak biost frissítettek, de a gond nem oldódott meg. 2-jára már kicserélték
vinyón minden megmaradt, de a biztonság kedvéért a recovery dvdkről ujraraktam a gyári vistát
azóta nincs gond, kopp-kopp... -
marci85
csendes tag
Hello! nekem is ugyanilyen gondom volt ezzel a típussal, véletlenszerű időpontokban omlott ossze, raktam rá xp-t is, ugyanúgy megmaradt a probléma. Szervízben először nem tudtak vele csinálni semmit, később már sikerült konkrétan "előcsalnom" a hibát: a hálózati kapcsolatok ablak megnyitása közben a wlan gombját nyomkodva mindig kifagyott.
Alaplapcsere oldotta meg a gondot. -
ABE
őstag
Fura vagy sem, nagyon szoftveres gondnak tűnik.

Sajnos a recovery partíciós telepítést nem ismerem, de az biztos, hogy a Vista nagyobb mint az XP. Viszont ezt a 13 Gb-ot "kicsit" soknak találom én is.

Az Sw_setup könyvtár a HP drivereit és programjait tartalmazza telepíthető formában, tehát nyugodtan írd ki és töröld le, mert a Windows nem fogja hiányolni.
-
ABE
őstag
Azt gondold végig, hogy amíg tökéletesen működött a rendszer, addig milyen programokat futtattál. Ha pl. akkor még nem volt fent a Skype, és az új verzióval nem fog fagyni, akkor ne aggódj, mert simán elképzelhető, hogy szoftveres gondja van a gépnek. Nekem anno Vista alatt az uTorrent egyik verziója okozott gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx