- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdongo
tag
válasz
Tomi_Sci #18324 üzenetére
Az anyás csavar jól hangzik. Valószínűleg ez lesz a legolcsóbb és legjobb megoldás számomra. Egyébként először valóban áttoltam rajta a fúrószárat.
De akkor kapásból észrevettem, hogy nem stimmel valami.(Ezt még a ház egyik tartozékán próbálgattam nem magán a házon).
Másodjára már csak a szegecs fejét fúrtam míg el nem kezdett lötyögni. Utána kézzel is ki lehetett törni.
A belső átmérőt tolómérővel mértem: kereken 3,2mm-re jön ki. Tehát akkor pont ekkora lemezcsavarra lenne szükségem?És persze köszönöm a segítségeteket.
u.i: egyébként a lemezvastagság kerek 1mm-er. Kivéve ahol egymásra vannak hajtva. Ott ugye kétszer akkora.
-
urdongo
tag
válasz
Tomi_Sci #17468 üzenetére
Nem ragasztva van.
Gyárilag voltak benne műanyag patent szegecsek. Az volt a kérésem, hogy vissza lehessen cserélni az eredeti plexire ha úgy adódik. Tehát a sötétített plexin teljesen ugyanott vannak a furatok mint a gyárin. Viszont a gyári az nagyon semmi anyagból van szerintem fele olyan keskeny mint ez a sötétített. Nincs is olyan nagy hangja már az XFX 4890-esnek.
-
Tikakukac
titán
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tomi_Sci #17112 üzenetére
Az új arcot szó szerint értette, páran (aki megérdemli) új avatart kaptunk
Ezeket az elemeket CO-val ( védőgázas) huzal hegesztéssel lehet a legszebben meghegeszteni. Ilyet általában karosszéria lakatosoknál találsz.
Vékony huzallal, kis áramerősséggel és szakaszosan hegesztve meg lehet csinálni, különben megdobja az anyagot a meleg, esetleg avi hegesztéssel lehetne még, úgymond saját anyagával összeolvasztani (illetve kis adalékanyagot használni)
Még mielőtt valaki nagyon okos lenne:
kelzsoca=> nemzetközi minősítéssel rendelkező Co hegesztő
-
Ybron
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Futás, futópályák
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- PlayStation 5
- Windows 11
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest