Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdongo
tag
válasz Tomi_Sci #18324 üzenetére
Az anyás csavar jól hangzik. Valószínűleg ez lesz a legolcsóbb és legjobb megoldás számomra. Egyébként először valóban áttoltam rajta a fúrószárat. De akkor kapásból észrevettem, hogy nem stimmel valami.(Ezt még a ház egyik tartozékán próbálgattam nem magán a házon).
Másodjára már csak a szegecs fejét fúrtam míg el nem kezdett lötyögni. Utána kézzel is ki lehetett törni.
A belső átmérőt tolómérővel mértem: kereken 3,2mm-re jön ki. Tehát akkor pont ekkora lemezcsavarra lenne szükségem?És persze köszönöm a segítségeteket.
u.i: egyébként a lemezvastagság kerek 1mm-er. Kivéve ahol egymásra vannak hajtva. Ott ugye kétszer akkora.
[ Szerkesztve ]
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Tomi_Sci #18088 üzenetére
Mibe, hogy Dremelt?
Cthulhu Dawn: Kösz, erre nem gondoltam!
Azt hittem, valami táp, úgy néz ki oldalról...Amúgy eladom a Silverstone kuckót, Lian Li-t pályázok be, egy mATX-es i7-es konfiggal együtt...
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
urdongo
tag
válasz Tomi_Sci #17468 üzenetére
Nem ragasztva van. Gyárilag voltak benne műanyag patent szegecsek. Az volt a kérésem, hogy vissza lehessen cserélni az eredeti plexire ha úgy adódik. Tehát a sötétített plexin teljesen ugyanott vannak a furatok mint a gyárin. Viszont a gyári az nagyon semmi anyagból van szerintem fele olyan keskeny mint ez a sötétített. Nincs is olyan nagy hangja már az XFX 4890-esnek.
-
Tikakukac
titán
válasz Tomi_Sci #17441 üzenetére
Gyári fermes korongokat 10 perc alatt elpörköltem, dremelhez való fekete erősített korongokkal még hagyján, de csak a 2 dragonhoz eddig elment 3 vágó és 2 legyezőkorong a nagy flexhez ami azért mutatja milyen durca anyagból is voltak ezek a régi vasak
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
plejik
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz Tomi_Sci #17112 üzenetére
Az új arcot szó szerint értette, páran (aki megérdemli) új avatart kaptunk
Ezeket az elemeket CO-val ( védőgázas) huzal hegesztéssel lehet a legszebben meghegeszteni. Ilyet általában karosszéria lakatosoknál találsz.
Vékony huzallal, kis áramerősséggel és szakaszosan hegesztve meg lehet csinálni, különben megdobja az anyagot a meleg, esetleg avi hegesztéssel lehetne még, úgymond saját anyagával összeolvasztani (illetve kis adalékanyagot használni)
Még mielőtt valaki nagyon okos lenne:
kelzsoca=> nemzetközi minősítéssel rendelkező Co hegesztő
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest