- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Gondoltam megosztom én is az alakuló gépem.
Oldallappal pedig így néz ki.
Egyelőre még vga tápkábel hosszabbító nincs (illetve a ventilátorokhoz is venni fogok, így nem tetszik). Szín azt még nem tudom, fekete-fehér / fekete / fehér / fekete-kék harisnyásra gondoltam.
Illetve a vga piros részeit is át fogom színezni. Valahogy így.
-
Sanki
addikt
válasz
hszilard666 #49524 üzenetére
Ilyenekkel nincs kedvem foglalkozni, ha lesz megfelelő ajánlat tápra akkor úgyis le fogom cserélni, addig meg kibírja.
Valahogy így:
Ugye azért akartam hosszabbítani, mert hozzáér a vga hűtőcsövéhez és nem akartam bajt belőle. Így hátul el tudtam volna vezetni és felül ki. De akkor marad így.
(Senki se kövezzen meg a kábelek miatt, még nem volt időm megcsinálni szépen az elvezetést, meg új tápig nem is nagyon akarom, mert szedhetem szét. ) -
Sanki
addikt
válasz
honda 1993 #49522 üzenetére
Mostmár tudom, annak idején amikor vásároltam akkor csak ezt tudtam megvenni illetve kevés infó volt róla.
-
Sanki
addikt
válasz
imibogyo #49519 üzenetére
Teljesen igazad van, ez tényleg nem minőségi darab volt. (6-700 Ft körül volt). Most használom "kicentizve" a kábelt, majd úgy is cserélni fogom a tápom.
(#49520) honda 1993: A táp egy Chieftec iARENA GPA-500S, nem egy csúcsmodell tudom, de szerintem ez nem csinálhat ilyet.
Tehát én is a kábelt okolom. -
Sanki
addikt
Nekem ez történt egy ilyen hosszabbító kábellel.
Lehet csak egyéni volt, de én inkább többet ilyet nem használok.
Beraktam a gépbe, 2 hét múlva meg valamiért nézegettem a gép hátulját és ez fogadott... Gyorsan gép kikapcs és szedtem is szét.
Amikor kihúztam meg szét is szakadt, annyira szénné égett, hogy 1-2 szál tartotta össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók