Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Feltöltöttem pár képet a készülő projektről: [link]
Igaz kell még pár furat a peremre. Valamint a tápnál lesz még egy lemez alátámasztásnak, illetve egy másik lemez a hdd keret és oldalsó perem között, amihez az lcd kijelzőt rögzítem.
-
UdVi86
aktív tag
válasz Tothgera30 #19153 üzenetére
Igen. Most küldtem el a terveket 2 vízsugaras vágónak (az egyiktől már korábban kaptam egy nettó 10500Ft-os árajánlatot, csak azóta módosult pár dolog, pl. lehagytam az előlapi perforációt). Utána hajlítás az otthoni géppel, majd festés. Azt még én se tudom mi sül ki belőle, de bízom a legjobbakban. 20k alatt tuti meglesz, az anyag kb. 4-4,5k, vágás 12-13k, a festés ingyen lesz, porszórással, egyéb kellékek (bútorsín, talpak) 1-1,5k.
-
jones965
Modder
válasz Tothgera30 #19155 üzenetére
Egyszer használtam ilyen aláírást: -nem hsz gyűjtő típus vagyok -
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz jones965 #19156 üzenetére
Hú, ahogy most szembesülök vele, tényleg sok ! Bár tényleg gyúrok az őstag rangra, pedig ezzel régen nem is foglalkoztam, csak heti rendszerességgel "ph-ztem" . Meg ott van oldalt hogy kiemelt téma, tehát kiemelten kezelem !
_Voyage_: Köszi az ajánlást, a táp topicban talizunk, ha jól tudom .[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Tothgera30 #19158 üzenetére
Oda pont nem szoktam járni.
Egyébként csak úgy feltűnt, hogy pár hónapja az autós topikokban voltás elég sűrűn jelen, mostmeg ahova benézek, a legtöbb topikban látlak.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Gaben01
őstag
Meggyőztetek és a Lian Li PC-7FN lett a HAF932 helyett.Ma végre megérkezett.Beköltözés után még több kép,egyelőre csak kicsomagolás utáni képek vannak.A hátsó venti cserélve lesz egy Noctua-ra és nem lesz ventirács.Belső festést még nem tervezek.
Képek: 1 2 3 4 5
Képek vaku nélkül most este készültek a szobában nulla természetes fény mellett,a minőségük erősen kifogásolható.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
-
Gaben01
őstag
Köszönöm mindenkinek.
sp@rtan:nem,a hdd keret nem forgatható el 90 fokkal,fixen van rögzítve.De így is befér a házba minden vga,ami max 29cm hosszú.Szerencsére a hdd tartó tálcák megfordítva is betehetők,így a hdd csaatlakozók belül lesznek és a kábelek is talán jobban elrejthetőek lesznek.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ahogy itt nézegetem az alaplapot lehet nem is olyan rossz ez a piros nyák-os vga. Az északi híd hűtőjén van ugye egy piros kis rész, passzol, ha nem harisnyázom akkor a szintén piros sata kábel is megy színben. Csak az a SupremeFX üt most el nagyon tőle, egy világítós plexit jó lenne rátenni a videókártya tetejére, de gravírozáshoz se tapasztalatom, se szerszámom nincs.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
sp@rtan
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #19167 üzenetére
[link]
Lehet még most is van neki. -
Tothgera30
Ármester
válasz jones965 #19170 üzenetére
Az tavaly volt, azóta már nem foglalkozom vízhűtéssel, akkor még hőleadó radikat is árultam ... (Remélem is, akkor még kezdő voltam, de én sem hozom elő a sok-sok kezdő szintű hsz.-ed, amit amatőr korodban írtál) . Ebből, meg a Sidewinder valósult meg, a monitor az hasonló, csak Asus, a memória pedig Kingstone, és soha többé Intelt...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ADAM1337
nagyúr
Gondoltam belinkelem a mai próbálkozás képeit: [link]
tri sli-t akartam tesztelni... csakhát nv nem olyan nyílt az sli terén, mint az ati a crossfire terén.[ Szerkesztve ]
-
MattX
tag
válasz Tothgera30 #19171 üzenetére
Soha többé intelt ezt én olvastam félre vagy tényleg az a mondat értelme? Mert akkor kifejthetnéd kiváncsian várom...
-
MattX
tag
válasz Tothgera30 #19176 üzenetére
Én csak azt figyelem hogy minőség és teljesítmény! Az AMD számomra undorító! Fényévekkel le van maradva szegényke...csupán olcsón adja a szarjait! (ezzel nem sérteni akarok senkit! Az AMD-t talán! )
-
W.
tag
Bár ez erősen túlzás, meg erősen off-topicba kéne írni. Nincsenek szarjai, a bevált cuccokat használja. Most nézd meg, ott az intel x58-as tripleje, mit tud? több ramot kezel, de lassabban. Én egy dolog miatt nem vettem AMD-t, és az az alaplapok miatt történt, minőségit akartam, és hát intel. De az AMD egyáltalán nem szar, csak nem pénzhajhász, és rengeteg újítást (amiről lehet h Te nem is tudsz) ők vezettek be. De kanyarodjunk vissza a moddinghoz, nem ideillő amiről dumálunk.
[ Szerkesztve ]
-
MattX
tag
Valóban off-topicba kellett volna, sőt más topicba! Elnézést mindenkitől ezért! Proci ügyben hajthatatlan vok! Ízlések és pofonok, mindenkinek van valami ilyen elszánt álláspontja, pl razert soha, atit soha, linuxot, vagy éppen windowst soha! Sry ha ezzel indulatokat szítottam! Téma lezárva, a lényeg hogy a kábeleket mindíg rendezgessétek el!
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
Jah, végül is csak 15 rugóval adja olcsóbban a q9550 szintű Phenom II 955 és 965-t, mint az Intel az említett processzorát. i7 szintjét nem hozza, tény, de cserébe sokkal, de sokkal jobb ár/érték arányú processzorai vannak. Arról nem is beszélve, hogy egy AM3-as csúcslap kerül annyiba, mint egy 1366-os fapad.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Stirbi
addikt
válasz Tothgera30 #19180 üzenetére
akkor mondj egy amd-t ami i7 teljesitményét nyujtja
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Jól el húztunk más irányba
Tegnap lefestettem a vázat az egész fekete nem akartam már csicsázni meg kedvem sem volt! Most fújom a frontot meg a kisebb cuccokat.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
syC
addikt
Uraim, AMD vs Intel vitát kéretik most befejezni, különben hívok egy mod-ot. Ez nem az a totyik...
[ Szerkesztve ]
•
-
MattX
tag
Akkor én kérek mindenkit h psszt! Ugy látszik nem vagyok tapasztalt fórumban még ilyen téren! Ezekről kuss!
-
őstag
jones965 Te hogy haladsz?
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
W.
tag
válasz urbanjozsi #19192 üzenetére
Szolnokon ilyen modder vér csörgedezik az emberekben vagy mi? Bár nem tagadás, tehetséges modderek vagytok mind2en most én is ütöm a kobakom hogy mit csináljak a géppel, majd elválik
-
MattX
tag
Hali!
Egy kis véleményt kérnék egy tervemről, ma megjött a hátsó noctua venti! Megtetszett a dolog, és mivel a házam elejében a 3 kék ledes gyári ventit nem tom kikapcsolni (este ez gáz alvásnál ) gondoltam előre is veszek 3 noctuát, és egy új módszert tennék a ledes ventik helyére!
A gépem most így világít!
És ezt (0.12 -nél látszik) szeretném megvalósitani csak kék neonpárral!
Szerintetek szebb lenne, csúnyább lenne, jó lenne-e egyáltalán?!
[ Szerkesztve ]
-
MattX
tag
válasz Cthulhu Dawn #19197 üzenetére
Látom nem érted amit irtam! A ventik nem lennének ledesek, olyan lenne mint a videoban, hogy két oldalra teszek X szinű neonokat, és a ventik helyére noctua!
DjAaron: Köcce
[ Szerkesztve ]
-
MattX
tag
válasz Cthulhu Dawn #19199 üzenetére
Hát figy egyik ok, hogy noctuákkal akarom a designt megvalósítani, és nem szeretek tördelni! Nem hangosak ezek, csak pl nem tom lekapcsolni viszont nekem 24/7 megy a gép, és este sokszor azthiszem álomból felriadva hogy uv sugárzás van!
Azon van itt a kérdés, hogy jól néz-e ki az a megoldás h kék fénycsik van igazábol a ház elején, nem pedig az egész eleje izzik! A videon látszik hogy oldalra rakott be a srác két neont!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest