Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
(#18452) jones965 :: kár hogy nem piros vagy feketebordás ram, az jobban passzolna szinvilágilag... általában kék szinü a hyper-x...
(#18453) FID :: én a helyedbe esetleg körülnéznék hol csinálnak hökamrás fényezést... az elég tartós és erös...
de lehet simán fényeztetni is... csak felmerült bennem mint lehetöség....vagy esetleg valami szines eloxálás , horganyzás...
jelenleg azt tudod csinálni hogy pár naponta kenegeted nitrohigitóval..,
és meleg helyen tartod becsomagolva..
mondjuk háromnaponta áttörölgeted..mondanám hogy kend be gépolajal, de ezt fényezés elött kizártnak tartom...
nálunk a gyárba ezt csinálják a köszörült cuccokkal... -
Henk
veterán
Hát nem tudom ennél, hogy jelentkezik majd, de a Xigma-t nagyon fikázták miatta. Javította is a cég később.
más: nem maradt valakinek 4-es harisnyája? Az enyém pont elfogyott a múltkor és rendeltem még pár hosszabbítót. Ilyen kis tételben pedig nem nagyon tudok venni. 2,5-3m kéne meg egy fél m zsugorcső.
-
Zájec
veterán
mit javitott rajta, közelebb hozta öket egymáshoz ?
gondolom az is baj volt hogy eltolva csinálták, : [link] nem volt jó ötlet... de ezt a talpat sem csinálták meg valami szerencsésre,, nagyok a hézagok ahogy nézem...
(#18453) FID :: [link] itt irnak olivazöld és fekete horganyzást... én olivazöldet láttam már nagyon klasszul néz ki, csak pislogtam amikor néztem...
-
Henk
veterán
Igen, közelebb kerültek egymáshoz a csövek. Volt köztük legalább 1,5-2mm széles az alu "távtartó" és levitték 1mm-re. A 4 csőnél már elég sokat számított. Azt, hogy az eltolt csövek rontottak e a helyzeten azt nem tudom.
kelzsoca: tőle vettem a múltkor, de 325/m.
De úgy néz ki megoldódott, találtam olcsóbban amennyi kell. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Áh, megint nagyon gondolkodóba estem . Van a Noctua NH-D14 ami minimal modding szempontjából egy nagy kalap sz@r, habár a Crosshair III Formulán nem mutat rosszul a képek szerint, csak ventikkel nem tudom mit kezdenék (ötlet? csak, mert SZERINTEM fekete ventilátorral is hülyén nézne ki a belében). Aztán van most a Thor's Hammert leváltó Alpenföhn Nordward ami nagyon szépen néz ki viszont vagy 3-5 fokkal rosszabb is, és mivel tuningolok ezért elég sokat számít ez a pár fok. Tehát véleményeket/ötleteket várok mit lehet tenni ezzel a Noctuával.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #18464 üzenetére
Próbálj olyan hűtőt keresni ami megfelel a két kritériumnak
-
Henk
veterán
válasz Cthulhu Dawn #18464 üzenetére
Hát eldöntöd, hogy a design a fontosabb vagy a top tuning. Mert ha nem akarod rommá húzni a gépet akkor az a + 3-4 fok sem fog gondot okozni amit egy gyengébb hűtő produkál. Mondjuk én sem tudom, hogy az a Noctua hűtőt milyen ventivel lehetne mutatóssá tenni.
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #18466 üzenetére
Akkor vizet neki
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz kelzsoca #18468 üzenetére
Max a kádba tudom betenni, többre nem telik.
Henk: Csak az a probléma, hogy nem tudom eldönteni melyik a fontosabb, mert mindkettő ugyanolyan lényeges most, kompromisszum meg csak a Noctua hülye ventijei miatt kéne, de még a fekete ventilátorok se dobnák föl.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #18469 üzenetére
Prolimatech Mega Shadow?
-
-
Gaben01
őstag
válasz Cthulhu Dawn #18471 üzenetére
De,simán megoldható a dolog.Szét kell kapni a ventit és már lehet is fújni.Egyébként milyen színű ventit tudnál elképzelni hozzá?
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Henk
veterán
válasz Cthulhu Dawn #18469 üzenetére
Hát pedig valami alapján el kéne dönteni. A Noctua mondjuk jó nagy helyet is foglal, még 1 ventivel is. Tudod rajt cserélni mindkettőt és feketével talán egy fokkal barátságosabb. A Scythe-nak van ilyen szerencsétlen keretes 14-es ventije mint a gyári, azt adja pl. az Orochi-hoz is, bár az csak 500rpm-es. Asszem Kaze Maru-nak hívják és van belőle 1200 meg 1900-es. Mondjuk én ezt nehezen tudom elképzelni, hogy egy Thor's Hammer vagy a Nordwand akkora hátrányt okozna azzal a pár fok +-al amire képes. A Noctua hűtőjét eddig nem sokan használják és mégis remek értékek születtek eddig is. Kapható egyáltalán már ez a Hűtő?
Meg most nagyon futtatják ezt a Venomous-t, állítólag 5 fokot ver minden eddigi hűtőre. Lassan lenyomják a vízhűtőket. -
Gaben01
őstag
válasz Cthulhu Dawn #18474 üzenetére
Én akkor már inkább egy teljesen átlátszó ventit tennék rá,a szürke nem hangzik túl jól.
Ha ennyire fontos a kinézet is,akkor vedd inkább az alpenföhn-t (mondom ezt noctua tulajként ).Árban nem tudom mennyi lehet a noctua,de ha írsz engusznak,biztos tudni fog mondani rá egy árat,aztán mérlegelsz.
Esetleg egy TRUE Black 120?[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Henk
veterán
válasz Cthulhu Dawn #18475 üzenetére
Ja láttam, 17-19k.
TR még nagyon új szerintem, idő kérdése. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Gaben01 #18476 üzenetére
17,5 K, ez még mindig olcsóbb, mint XTH vagy TRUE 2, Alpenföhn pedig +1 ventivel, és Noctua még így is megverné őket.
Ha nem sikerül találni valami orvosságot ventikre, akkor lehet kénytelen leszek az Alpenföhn mellett dönteni.
-
urbanjozsi
senior tag
Erre senki?
-
zed1983
őstag
úgy néz, hogy az alulemez megoldódik, már csak plexit kell szereznem...
Festéket milyet ajánlatok? Very Well nem nagyon való semmire...
Ettől jobb festéket...vagy jobb lenne egy autófényezővel csináltatnom?
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
őstag
Ami előtt elkezdtem csinálni úgy gondoltam h le krómoztatom, de így jobban tetszik majd még átcsiszolom a lakk előtt és gyorsan le lakkozom flakonossal és meglátjuk. max bukok 1,5k-t a lakkon meg 10percet mikor lecsiszolom. jövő7n kiderül.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Zájec
veterán
zed1983 :: "Very Well nem nagyon való semmire..." khmmmm a legjobb minöségü festékek egyike...
"plexi" google , aztán válogass melyik esik közel hozzád...
(#18481) FID :: egy próbát megér mindenféleképpen..
elötte húzd fel szálára dörzsikével ... -
jones965
Modder
válasz zed1983 #18480 üzenetére
Valaki meg erre a festékre esküszik, legalábbis hobby szinten. Más dolog, hogy mint a többi ez is akrilfesték. Megfelelő alapozással, és védő lakkréteggel viszonylag stabillá lehet tenni. Más kérdés, hogy ennyiért már majdnem le is fényezik szakműhelyben.
Plexi beszerzése megoldható barkácsáruházakból, bár elég drágán adják, viszont a vágását ez esetben neked kell megoldani, ami megfelelő szerszámok nélkül, ráadásul hideg körülmények között elég rizikós.
jaja1981 fórumtársunk csinál oldallap plexizéseket.[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
"...igen néztem , értem mire gondolsz, de nincs jelentösége.." - nem tudom, volt-e már dolgod hdt technológiás hűtővel, én már próbáltam hármat is, és igenis van jelentősége, ezért is adta ki a xigmatek az achilles "c" verzióját. (amit Henk már emlitett)
szimplán nincs 100%-ban kihasználva a felület..legjobb példa - a már szintén emlegetett - s1283: "csak" 3db (8mm-es) hp van a hűtőben, mégis árkategóriájában az egyik (ha nem a) legjobb hűtő, a tökéletes lefedés miatt.
és ezzel nem azt mondom, hogy a nordwand rossz hűtő lenne, csupán durva pazarlás áldozatává vált.
-
Tikakukac
titán
válasz zed1983 #18440 üzenetére
Nekem nyiregy van közel én itt találtam egy plexi nagykert, frankón volt mindenük szerintem nálatok is tuti lesz, max lejösz nyiregyre, nincs olyan messze
A horganyzott lemez is jó, csiszolod alaposan alapozó és festék, én pár csináltattam pár ilyet a festővelA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
r-chee
őstag
válasz zed1983 #18488 üzenetére
A porfestést (szinterezés) nem dobja le, azt tudom, mert cégnél sok cucc horganyás után porfestésre kerül, és úgy van kiszállítva. Horganyzással tartósabb a fém.
Flakonos spray festékek biztos lejönnek horganyról (meg bármi másról is ), levegős szórópisztolyos verziót pedig nem tudom.Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a Gigabyte 3D Aurorám.Eddig a HAF932-be voltam belebuzulva,de nézelődtem pcgear-en és találtam valamit: [link]
Valakinek van valami tapasztalata?Észrevételek,tanácsok jöhetnek.
Engusznál 30K,a HAF 36K SimonYanánál.Erősen gondolkodok a dolgon.Az aura legnagyobb problémája,hogy a hdd kerettől alig fér be a GTX260 és a 3hdd durván berezonáltatja a házat.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Tikakukac
titán
válasz Gaben01 #18491 üzenetére
Van nagyon tuti állapotú újabb szerver dragon, 15k-ért a maradék pénzből lelfesteted és átalakítod. Szellőzésben és tágasságban szvsz külsőben is nagyon tuti, bár az első genesekből kettőt is vettem ennyiért és nekem formára inkább ez jött be, de ha újat akarsz átalakítás nélkül akkor HAF szellőzésben nagyon tuti. Részemről a HAF elég randa, a Lian Li pedig nekem olyan sznob életérzést sugall, de csak egy kis csúszómászó vagyok a véleményem nem sokat számít a cserjeszinten
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Gaben01
őstag
válasz Tikakukac #18493 üzenetére
A magasság is számít,max 61cm magas ház jöhet szóba,annál magasabb nem fér be az asztal alá,máshova meg nem nagyon tudom tenni.Illetve az asztal és a szekrény közé,de az meg nehezen hozzáférhető és necces megoldás.
aero.: köszi,megkérdezem tőle.
Tothgera30:az,hogy jobb,miben nyilvánul meg?Én nem olvastam még panaszt lian li házra,de az tény,hogy a haf-ban tuti nem lennének helygondjaim.Viszont a lian li letisztult,szép.Írtam engusznak is,kíváncsi vagyok az ő véleményére is.
-
Gaben01
őstag
válasz Tothgera30 #18496 üzenetére
Én is a lian li-t venném. Igen,szellősebb,sőt tiszta rács az egész én meg nem szeretem 2 hetente takarítani a gépet a rengeteg beszívott portól.
szerk.: Amíg nem tudom belefér-e a kártya kényelmesen,nem kapkodok.
[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
szóval pazarlás áldozatává vált a Nordwand.... igy is meglehet közeliteni, ha olyan szemponból nézem akkor igazat adok neked....
valóban , fizikailag épphogy odaér a két szélsö hp..
még szerencse hogy cpu magok nem a szélén vannak..az is szerencse, hogy a hp-k felülröl összevannak kötve, az sem mindegy milyen átfedéssel, szeritem a 1283 egy kicsit ott is vérzet... nem klappolt ott valami rendesem....
mindenesetre nem látom hogy emaitt "gyengélkedne" a hütö.. elég jól szerepel mindenhol, nincs rá ilyen panasz... ha lenne akkor ez már kibukott volna mint a 1283 esetében....
szerintem elég jó TRUE koppintás... mondhatnám a kinézetére is..árban is...
ha a teljesitményét is ott van .. [link]
a H50 is ugyanúgy ott van.. számomra megnyugtató.. nem szerepel rosszul az kicsi vacak.... amire kell arra elég ... -
scope2007
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok