Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #8998 üzenetére
Hát ez azért nem egy Wind Márcsak ha a két monitorra nézek, akkor is egyből észreveszem
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
csutkaa
senior tag
Köszi! azért ilyen sárga mivel fel volt kapcsolva a villany és az sárga színű
ha csak a lávalámpa meg a gép megy akkor nagyon király a hangulatsyC hát inkább sehogy... de ha tv-n akarom nézni a filmet akkor át megyek a nappaliba ott van hely a tv is elég nagy
!Overdose! Köszi! SONY a drágám
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz Motion_Blur #8912 üzenetére
Ízléses! A fotel az Helsinki, ha jól látom, ugye?! Majdnem olyat vette 2 napja, csak megláttam, hogy műanyag a karfa, meg a lába. 110 kg vagyok, nem bízom, csak a vasban. De nagyon szép azért!
Alvin_ti4200
A tiéd is nagyon szép![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Elkészültem én is jóformán. Erre már tényleg aszondom, hogy béta.
Még bekerül az ODD, meg a fekete hátlap a VGA-nak, valamint az undok harisnyázás, ami már régóta húzódik, és tényleg fullosan kész.[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
TazLeacher
nagyúr
Jó kérdés...
Nyugdíjas: Hajlandó lennék kölcsönkérni egy komolyabb fotómasinát, meg rászánni egy kis időt a képek kozmetikázására, és gyártani egy saját hátteret a gépemből, valami olyasmit, amit Te csináltál.... Előre is köszi a segítséget, ha gondolod dobj rám egy privit, szívesen fogadom.
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
mondd ezt annak akié a gép
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz TazLeacher #9018 üzenetére
Nem teljesen értem mit szeretnél.... Dobjak össze egy hátteret a képekből?
Irj egy privit, aztán meglátjuk...Komoly fotómasina nem kell, nem a gép teszi a fotóst.
-
Piero89
aktív tag
válasz gamekiller01 #9032 üzenetére
De jó masina ezis Habár nekem jobban tetszene ha zölden izzanának benne a ledek,de ígyis egy állat Grat.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Nyugdíjas #9030 üzenetére
Nem pont erre gondoltam, csak elég jó lett az a képösszeállítás, ahogy összeraktad a képeidet. Azt szerettem volna tudni, hogy azt mivel csináltad, ebben annyira nem vagyok otthon...
Illetve még azt, ami felett talán elsiklottál, hogy mitől olyan csilli-villi a CPU hűtő. Mivel fényesítetted ki? Mert én, ha simán csak letakaríom, akkor nem lesz ilyen...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz TazLeacher #9034 üzenetére
Nem fényesítettem én semmivel. Ez ilyen. Pedig már hónapok óta megy a gép, nem új a hűtő. Talán lehet a fények teszik...
A képet magát, igy összerakosgatva pedig PS-el csináltam mivel meló szinten használom naponta, igy nekem ez volt a legkézenfekvőbb..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
Stirbi
addikt
válasz gamekiller01 #9032 üzenetére
üdv, szép kék, de mindenki kék designet használ ?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz TazLeacher #9036 üzenetére
Áhhá, most ránéztem a képre, és már látom, mire gondolsz
Pont kapott fényt rendesen, még lehet, hogy direktbe is egy picit, és ráadásul jó hosszú záridővel fotóztam. Valószinüleg ezért néz igy ki."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
joi29
őstag
-Na akkor sziasztok, a téma mai miatt ezt a HSZ-t írom nos annak bizony
hosszú sora vagyon, épp ezért nem terhelnélek titeket vele.
-Legyen elég annyi hogy egy barátomnak a megbízásából belefogtam
valamibe, aminek az volt a lényege hogy minél olcsóbban hozzam ki
a tudásomhoz mérten minél jobb megoldást az adott témából.
-Nos a végeredmény megszületett és mielőtt megmutatnám a leendő
tulajának kíváncsi volnék a ti véleményetekre,kritikáitokra és a tanácsaitokra
a végeredményt illetően.
-Nos a téma az volt hogy egy rendkívül,szemtelenül olcsó kis szürke
közlegényből faragjak egy SÖTÉT LOVAGOT.
1,2
-Ja igen és bekapcsolva.
3,4,5,6
-És még egy két ráadás...
7,8,9.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest