Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #85619712 #82864 üzenetére

Mazsola koromban a filces megoldással csináltam nyák-ot. Azért ott volt egy erős limit az alkatrész sűrűséget illetően. Smd alkatrészekhez jobb lenne a lábtávolságok miatt a tervezőprogram.
    Most olyan megoldás volna jó, hogy számítógépen megtervezett pcb-t valahogy kinyomtatnék és az alapján készíteném el valahogy. A "műnyomólap" megoldást nem ismerem. Rákeresek hogyan is megy ez.

A szkóp jelenleg ott tart, hogy jeleztem a problémát, felvettem egy hibajegyet és várja a szerviz a kit-et vizsgálatra. De még nem volt alkalmam eljutni hozzájuk. Futárt ezért fizetni pedig nem érné meg.

#82605 leweegee2:
    A krimpelő fogóra visszatérve. Végül ezt a fogót rendeltem meg amazonról. Négy nap alatt megérkezett és 4 méretű csatlakozót fogad és árban nagyjából ott vagyok vele, mint a magyar oldalról rendelve futárral. Cserélhető ennek is a fejrésze, de mindent lefed jelenleg, ami nekem kell. Az első szorító a megfelelő PH2.0 csatlakozóhoz. Az első két próbálkozásnál rontottam vele, de azután hiba nélkül préseltem a kábelekre már a csatlakozókat.

The first jaw:
    Applied to: AWG 22-20; 0.08-0.5mm²
    Pinheads: PH2.0 mm / XH2.54 mm.

The second jaw:
    Applied to: AWG 28-24; 0.25mm²
    Pinheads: Dupont 2.54 mm / KF2510 / XH2.54 mm.

The third jaw:
    Applied to: AWG 22-20; 0.5 mm².
    Pin heads: TAB 2.8 mm/3.0 mm.

The fourth jaw:
    Applied to: AWG 20-18; 1.0 mm².
    Pin heads: TAB 3.96 mm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés