Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
moha21 #68745 üzenetére
Hajnali 2 volt
A lényeg, RMS értékekről beszelünk, 100Hz 200Hz 300Hz 600Hz ami biztos, de full spektrum analízist nem végeztem.
A főtranszformator leválasztó funkcióval is bír a 3 fázisú hídhoz, ami a töltésre szolgáló DC-t állítja elő. Ez a funkciója az egész szerkezetnek egy bazi nagy akkumulátor töltő+táp az invertereknek egy ~700MW összteljesítményű hőerőműbenA segéd transzformator a primer oldalon 2 fázis közé van bekötve. Ennek a szekunder feszültsége emelkedik vészesen, mind RMS mind Csúcs
Ha a híd 50%-ban van terhelve akkor az a jelenség, hogy a segéd transzformator szekunder oldalán megnő a feszültség.
Elsőre ennyi, Remélem világosabb
Amit használunk, az jelalak vizsgáló, leválasztó szettel, meg van egy célműszer ami képes jelalakot vizsgálni, áramot merni és feszültséget merni Power Analyzator a becses neve
A jelalakokat a primer oldalon vizsgáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest