- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
repvez #44601 üzenetére
...párhuzamosan kötve vagy ha gyengébb fénnyel világitana mint a teljes terhelés?
(Esetleg) Kinyírja a standard USB portot. Különben se ajánlottam eddig senkinek LEDek párhuzamosan kötését, csak külön-külön előtétellenállással. Nem mert én vagyok ilyen, hanem a LEDek azok.
És mennyi az a nem sokáig? Mert max 1 órát kell folyamatosan utánna lehet tölteni az akksit.AA elem jobb választás lenne?
Az akku kapacitásától függ. Ha igaz lenne egy AAA akkura írt 1000 mAh (amilyet most a kezembe tartok) érték és ez teljesen"leszopható" lenne, akkor 4 darabbal világíthatnál meg 3 olyan LEDet. De ez félig ha igaz. Utána pedig hosszú órákig töltenéd az akkukat.
Az adapter meg egy szabványos mobiltelefon töltője Nokia , vagy kinais utángyártott.
Ami adaptert a kezemben tartok az 5V/600mA, a másik pedig 5V/500mA kimenetű. Ezzel teljesen a határon, két LEDet sorba, másikat egyedül, külön ellenállásokkal talán elvinné. De nagyon közelít a helyzet az USBshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus