Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vissza az egész.
    Én vagyok a tök.

Működik, és az A_DIM bemeneten a 3,3V meg a gnd közé kötött potival szabályozható is a fényerő.
    Ilyenkor 86-105W között vesz fel vagyis tényleg változik a fényerő, bár nagyon kicsit.
    A P_DIM bemenet érdekes, a potit rákötve 1,7 volt alatt elalszik a háttér, felette világít. Gondolom ennek a dinamikus kontraszhoz lehet valami köze, ide tényleg PWM négyszögjel kell.

Eddig is világított csak a hülye vaksi tordaitibi, mivel rossz a szeme, a napfényes teraszasztalon barkácsolja a tévét és a szikrázó napsütésbe nem látni a kijelzőn hogy világít. Mivel ugye nincs lvds meghajtás ezért ilyenkor az lcd a töksötét állapotot engedi látni. Az meg éppenhgy derengés, a sötét szobába bevive is épphogy látszik.

A szépen elmászó majd letiltó táp meg annak köszönhető hogy egy 300W izzón keresztül indítottam a tévét, ezt nem szeretheti mert közvetlenül a konnektorba dugva tökéletes.

Köszi mindenkinek.

Nem tudtok kishazánkba V59 beszerzhetőséget, vagy valami hdmi-to-lvds boardot? Vagy egy [ilyesmit?]
    Nem tudok ebayról meg egyebekről rendelni, a fiam meg 1 hét múlva ér haza, külföldön nyaral, ő szokta ezeket rendelni nekem.

Új hozzászólás Aktív témák