Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
danne
csendes tag
Helló megint!
Még mindig nem jutottam dűlőre. Samsung hd160jj lapkája elszállt. Vettem egy kedves tagtól egy 1 évvel később gyártott szintén SATA-s ugyanilyen vinyót, annak lapját átraktam az enyémre és csak annyit produkál hogy másodpercenként kattog hangosan, de a gépem nem bútol be ha rajta van. Átraktam a rossz vinyóra egy régebbi, PATA-s lapkát, azzal ugyanígy kattog. DE ha a vásárolt (amiről azt hittem hogy a lapja megoldja a problémám) vinyóra raktam a régi PATA-s lapot, ugyanúgy kattog. OK vissza mindent a helyére, az újonnan vett vinyó műkszik jól. Kérdésem hozzátok kedves szakértőbb kollégák: próbálkozzak olyat venni amit ugyan abban az évben/hónapban gyártottak, vagy szedjem szét a vinyót és a belső mágneslemezt rakjam át az újonnan vett cuccba? (bármilyen megoldás érdekel de szerintem ha átoperálom a mágneslemezt akkor az nem húzza sokáig maximum az adatmentés idejéig) Elméletben működhet a dolog?
Keziccsókolom!
UI: nem is fontosak az adatok de mostmár fúrdal a kíváncsiság és a kihívás hogy meg tudom e menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő