Új hozzászólás Aktív témák

• danne

csendes tag

Helló megint!

Még mindig nem jutottam dűlőre. Samsung hd160jj lapkája elszállt. Vettem egy kedves tagtól egy 1 évvel később gyártott szintén SATA-s ugyanilyen vinyót, annak lapját átraktam az enyémre és csak annyit produkál hogy másodpercenként kattog hangosan, de a gépem nem bútol be ha rajta van. Átraktam a rossz vinyóra egy régebbi, PATA-s lapkát, azzal ugyanígy kattog. DE ha a vásárolt (amiről azt hittem hogy a lapja megoldja a problémám) vinyóra raktam a régi PATA-s lapot, ugyanúgy kattog. OK vissza mindent a helyére, az újonnan vett vinyó műkszik jól. Kérdésem hozzátok kedves szakértőbb kollégák: próbálkozzak olyat venni amit ugyan abban az évben/hónapban gyártottak, vagy szedjem szét a vinyót és a belső mágneslemezt rakjam át az újonnan vett cuccba? (bármilyen megoldás érdekel de szerintem ha átoperálom a mágneslemezt akkor az nem húzza sokáig maximum az adatmentés idejéig) Elméletben működhet a dolog?

Keziccsókolom!

UI: nem is fontosak az adatok de mostmár fúrdal a kíváncsiság és a kihívás hogy meg tudom e menteni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés