- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Vettem egy gépet amiben egy 160Gbos seagate van. Vásárlás előtt megkérdeztem az eladót hogy teljesen hibátlan-e a gép és tud-e adni 3 nap próbagarit. Erre a válasz az volt hogy tud adni akár egy hónapot is mert ő tudja hogy hibátlan a gép. Találkoztunk, átvettem a gépet, kipróbálni nem tudtam. Hazajöttem, bekapcsoltam a vinyója megy a gépnek rendesen, de HD Sentinel szerint 42 bad sector van rajta, kondíció 58%.
Azonnal jeleztem a problémát mire ő azt mondta hogy működési garit vállalt, és működik. A kérdés hogy hogyan mondjam meg egy amatőrnek hogy mi probléma. Tudom hogy így a vinyó egyértelműen rossz, de miért baj ha bad sectoros pontosan? A vinyó 58%át tudom csak használni? Tovább tud ez terjedni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest