Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
MasterDeeJay #54218 üzenetére
A kérdés csak azért merült fel, mert nem tudom ennél a típusnál is áll-e az hogy kutyaközönséges desktop használatra alkalmas-é? Ez a Purple közvetlen elődje lehet, 2013-as gyártás, 2015-ben vettem szóval ott porosodott a cégnél a polcon akiktől a rögzítőt vettem, a másikba már egy PURX-et raktak :S
Mikor tegnap megvolt a csere, egy Gembird 3,5" külső USB3 házba raktam, és rákötöttem egy win10-re. Látszólag fasza volt (a fentebbi SMART adatokat így néztem ki HDS-ből). Aztán mikor letúrtam róla a Linuxos NVR particiókat, újraformáztam NTFS-re, elkezdett timeout-okat nyomni. Másoltam rá vagy 50 Gigát, és ott is 10-20 másodpercenként UASP errorokat, meg disk retry-okat nyomott folyamatosan, nagyon sokáig eltartott így a másolás. Már azt hittem akkor mégiscsak kuka.
Viszont tegnap előlapi USB2-re kötöttem, a háznak meg van külön tápja, ezért nem gondoltam volna h. ez az előlapi USB2.0 kapcsolat lehet a hibás. Most rádugtam a PC hátsó USB3-as portra, és láss csodát, 100 Gigát mindenféle akadás nélkül átvitt (írás és visszaolvasás is), HDS is fut közben tehát annak a periodikus polling-ja se lehetett a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest