- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
válasz
ricsip #53398 üzenetére
Úgy értettem, a 3-4 évesnél fiatalabb lemezeken. Valamint a laptop lemezeken szintén nem, mivel fejet parkolnak tetszik vagy sem. Itt nem arról van szó be lehet-e kapcsolni az opciót, hanem hogy ettől történik-e valami. Régi vinyót ha be volt kapcsolva az opció, akkor ha akár adatkábel rá sem volt dugva akkor kb félóra után elindult valami teszt, mert ha fülhöz emeltem a vinyót hallatszott némi fejmozgás. Volt olyan badszektoros vinyó amit ilyen eljárás után le tudtam menteni. Adtam neki delejt, és hagytam menni 12-24 órát csakúgy magában. Biztos valamint csinált, mert a SMART paraméterek utána mást mutattak, de például ez egy PURZ vinyóval már nem működik. A csilli-villi SMART egy 3TB-os PURZ vinyón nem vette észre hogy gond van a lemez felülettel, mert már rég nem olvastam róla onnan a 1,2TB veletti részről, és egy óvatlan olvasással ráfutottam erre a területre. Sentinellel végi olvastam volna a lemezt mondván valami nem kerek, és 1,2TB-ig 100MB/s, majd onnan egy szakadék, és 100-200kB/s. Szerencsére le tudtam menteni 1 hét alatt 0-24. Ez a lemez a mai napig használható a megfelelően becélzott partíció mérettel, de egyébként a kritikus SMART értékek azóta sem mozdultak el a nulláról. Egyébként a TLER egyszerű felhasználónak egy nyűg. Ha badszektoros egy vinyó, nagyon sokat kell várni mire egy hibás szektort átugrik. Egy másik vinyónál 1 hibás szektor átugrása néha több perc is volt. Olvastam neten és próbáltam is, adatmentéskor megpróbáltam kikapcsolni a TLER-t, de hamar beledöglött a vinyó a sok hibás szektorba. A javasolt beállítás az 1 másodperc, hozzátéve hogy gyors adatmentésre, nem RAID rendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Metal topik
- Milyen routert?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest