- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Watchdog violation kékhalált kaptam tegnap, neten driver frissítést javasoltak megoldásként, leszedtem hát egy DriverEasy-t, és frissíttettem vele a drivereimet (összesen 7 drivert frissített, főleg alaplapi összetevőkét).
A frissítés utáni újraindítás óta a tányéros vinyóm hallhatóan kattog, minél aktívabban használom, annál gyakrabban (ha semmilyen programmal hozzá se nyúlok, akkor elhallgat, de ha mondjuk file kezelővel lépegetek rajta, akkor 10-15 másodpercenként hallok egy kattanást).
CheckDrive 2020-al nekiálltam ellenőrizni, egy órája ellenőrzi, de hibát még nem talált (nem is tartom ezt a megfejtést valószínűnek, mert a vinyóval semmiféle problémát nem tapasztaltam, de persze ki tudja).
Próbaképpen a másik tányéros vinyómat kikötöttem, de a kattogás nem változott, pontosan ugyanúgy, és ugyanolyan gyakran jelentkezik a kattogás egy tányéros vinyóval, mint két tányéros vinyóval (egy tápkábelen van a kettő).
Létezik, hogy a szoftveres változásnak van köze a kattogás megjelenéséhez, vagy ez egyértelmű hardverhibának hangzik ?
A vinyó kb 7 éves, Samsung, 1TB, 867 nap üzemidő, és 3535 bekapcsolás van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 980 PRO 1TB PCIe Gen4 SSD - BRUTÁL GYORS, hibátlan állapotban!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest