- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Sziasztok!
Bitlockerrel szeretnék titkosítani egy mobil hdd-t, de sehogy sem sikerül. A gépház Bitlocker kezelő menüjében, illetve a sajátgép ablakában a különböző meghajtókra rányomva felkínálja a bitlockeres titkosítást a rendszer a gépbe pakolt ssd-re, egy beépített 2,5" hdd-re, a bitlocker to go menüben pedig jelzi, ha kártyaolvasóval sd kártyát csatlakoztattam, azt is engedné titkosítani.
Viszont amit szeretnék, egy usb 2,5" mobil hdd-t azt nem engedi, egyszerűen hiányzik minden menüből a titkosítás lehetősége. Kipróbáltam egy másik külső winyóval, azt sem látja. Kipróbáltam több usb csatlakozót is, sehol semmi. Amúgy mindkét hdd tökéletesen funkcionális és kezelhető a gépben, csak a titkosítás lehetősége nem jelenik meg esetükben. Adat van mindkettőn. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest