Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinkiddo
csendes tag
Sziasztok!
2 belső HDD van a gépemben, amiket elsősorban archiválásra használok (aktív programok nem futnak rajtuk). Egy ideje észrevettem, hogy nem állnak le az energiabeállításokban meghatározott idő eltelte után (gyakorlatilag sehogy nem tudom rávenni őket a spin down-ra).
Valamelyik Win10 frissítés tehetett valamit, mert korábban nem volt gond, semmilyen más hardveres vagy szoftveres változás nem volt a gépben. Külföldi fórumokon is olvastam hasonlókat, de megoldást nem találtam sajnos.
Esetleg más küzd hasonlóval?
Amit már próbáltam: wipe-oltam a lemezt, újra partícionáltam, netkábelt kihúztam (LAN-ról leválasztottam). Figyeltem az erőforrás figyelőt, ott a lemezaktivitásnál nem jelent meg konkrét elérési útvonal, amit esetleg piszkálna (erről csatoltam képet, az E: meghajtó lenne itt a problémás). Ami viszont látszik, hogy az alsó résznél az aktív időtartamnál néha felugrik a szám (de ezt nem tudom kideríteni mi okozhatja).
(azért szeretném hogy leálljon, mert baromi hangos, egy elég régi WD-ről van szó)
Van esetleg valamilyen program ami tudna nekem segíteni?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest