- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hypno skate
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok a gondommal, ami a következő:
A második belső adattárolómat (egy 2,5"-os 500 GB-os Samsung SSHD) egyik percről a másikra formázni szeretné a Windows. Természetesen nem engedem neki, de ettől kezdve sem a BIOS, sem a lemezkezelés nem látja - csökkentett módban sem -, ellenben az eszközkezelő igen.
Ha kiszerelem, és bekötök a helyére egy másik merevlemezt, majd elindítom a gépet, aztán leállítom, és visszateszem az eddig nem látott SSHD-t, akkor a problémát mintha elfújták volna. Minden működik, minden fájl a helyén. A HD Sentinel 100/100 nak jelzi a kondícióját.Viszont ez már másodszor fordult elő. Első alkalommal (kb. másfél hete) levarázsoltam a dolgaimat és megformáztam, de most megspóroltam a pár száz GB cucc mozgatását. Viszont ez így akkor sem normális.
Van tippetek, hogy hol kellene turkálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest