Hirdetés
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Mondjuk igaz ezt elfejeltettem mondani. De a memória hiba elmélet azért nem állja meg a helyét, mert előtte rákötöttem SATA->USB átalakítóval a gépemre, és az is összeomlott.
Szomorú arc, a rendszert hibát észlelt ezért leáll. Mondom. ..Bár mondjuk a vinyóba is ott a cache memória, de hát mióta linux alatt töröltem a partíciókat, Windows alatt újra particionáltam, azóta stabil. Semmi hibát nem ír a HD Sentinel.
Egyébként gyereket használták a gépet, ki tudja milyen kalóz játékokkal. A Windows 10 első kiadásai közül valamelyekkel. Csak hát internet nélkül 3 évig, mert nem volt internet előfizetésük, utána hogy lett nem sokkal utána történt az eset.
Arra gondoltam, hogy nem volt ideje lefrissülni, és valami nagyon dúrva vírust benyaltak vele.
Mert még sosem találkoztam ilyennel (pedig néhány száz gépet biztos telepítettem már életembe), hogy egy fizikailag hibátlan vinyótól, már a Windows telepítő is összeomlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest