Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Ahogy keresgéltem a topikban úgy látom, hogy elég gyakran előforduló probléma a RAW-á váló partíció. Nem tudom, hogy van e a javításra és visszaállításra tuti módszer, de én kb. másfél hete csesztem el egy fél napot a külső dokkolómban lévő 1TB és 500GB-os HDD-imről történő adatmentéssel. GetDataBAck-el csináltam, de annyira szétszedte a mappaszerkezeteket és a fájlokat, hogy a 2 HDD-ről csak a fontosabb és nagyobb méretű állományokat mentettem csak le, összesen kb. vagy 300GB-ot.
Ez volt az előzmény, viszont most másfél hét elteltével az 500GB-os HDD és az 1TB-os HDD 2 partíciójából az egyik ismét RAW-os lett, úgy hogy az óta nem is történt rá írás, de még olvasás sem nagyon, sőt többnyire ki is volt kapcsolva a dokkoló. Ezt megelőzően laptop-al volt jellemzően használva és ott jelentkezett a RAW jelenség, visszaállítani már az asztali PC-vel állítottam vissza és az óta is arra van kötve ahol szintén RAW-os lett. A dokkoló egy LC-DOCK-U3-III USB3-as példány, USB hosszabbító nélkül közvetlenül az alaplapi USB-re csatlakoztatva, a laptopnál szintén.
Mi okozhatja a problémát? Jó lenne ezt megfejteni mert így félve merek bármit is itt tárolni. Ma pont azért kapcsoltam be mert egy rendszermentést akartam ide csinálni amikor is tapasztaltam, hogy újra RAW-os partícióim vannak. Így még egy itt lévő rendszermentéssel sem érezném magam biztonságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest