Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Hali!
Igen, én is hajlok arra hogy a HDS érzékel valami gondot. Az usb-bay amit írtam az egy usb-s csatolású külső dokkoló (valami sharkoon quickport ha jól emlékszem). A közvetlen sata-ra csatolást meg fogom csinálni csak azért akartam első körben kihagyni mert már csak 1 asztali gép van aminek a kimozgatása a helyéről igencsak macerás és ezt elkerültem volna. Köszönöm a linkeket mind nagyon hasznos. A HDS full verziós progi külön öröm, hogy végre van olyan verzióm amin felület tesztet tudok végrehatjani. Nekem csak az volt furcsa, hogy egy jó vinyó mert Isten bizony volt a régi notin HDS tutira kellett rajta lennie mert mindegyik gépemre rakok, azon nem volt hiba aztán a művelet után meg 0%-os kondíció? Ezt furcsáltam nagyon.
Ha direkt rákötéssel végignéztem a csatolt progikkal akkor jelentkezem a feedback-el.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 2db.van
- ÚJ! BONTATALAN! HP S700 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Kingston A400 480GB (garanciás)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest