Új hozzászólás Aktív témák

• Attilasok

újonc

Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Van egy 4tb -os wc merevlemezem de sokszor megáll a gép vagy van ugy hogy le is válik a merevlemez s ujra kelle indítani. Elindítottam a sentinetelt sok hibás területet látott az olvasás, igy elindítottam az olvasás-írás olvasás funkciót 125-os részeket kijelölve mert így mindig meg tudtam nézni hogy javított e mert mivel csak sötét zöld volt nem helyezte át. Igy ment ez 1000-ig amikor is nem engedett tovább azt irta ki hogy nem tudta zárolni a merevlemezt. Sok fórumba belenéztem ami a gugli kidobott s többször volt felvetve hogy nem sikerült a zárolás de egy olyant sem találtam hogy kell megint zárolni. Semmilyen más program nem foglalkozik azzal a meghajtóval így nem értem. Mit tudok tenni hogy zároljam? Elindítottam most 5 kockára a 10000-böl zárolás nélkül s már órák óta fut s azt irja hogy hiba: 5 hozzáférés megtagadva de kikacsolni nem tudom resetelni meg nem merem mivel a helpben meg a fórumokon is többször irták hogy ezt nem szabad mert elérhetetlenné teszi a merevlemezt. Ez lenne a másik kérdésem mennyi ideig várjak? Vagy mit tehetek? Köszi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés