- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morgó Ceruza
újonc
válasz
King Unique #49858 üzenetére
Nem figyeltem oda biztos párszor a hardver biztonságos eltávolítására, de abszolút precíz ember nincs , aki mindenre akkurátusan ügyelne.1-2 szer le is esett az 1 TB-os Winchi, sajnos. nem dobáltam
DE utána még működőlépes volt. Aztán minden csatlakozáskor csak kattogott. Hely hiányában tároltam ott adatokat, nem biztonsági okokból. Naívan azt hittem, ott biztonságos helyen vannak. Anyagilag nem telt volna plusz merevlemez beszerzésére. Az adatmentéssel kapcsolatban csak annyit hogy akkoriban, réges-régen 1 budapesti cégnél igen borsos áron vállalták volna az adatmentést, már ha van értelme. A második, 500 GB-os HDD-t max 1 évig használtam , utána romlott el. Az írásomat tanulságként írtam. Az ember nem vigyázhat mindenre úgy mint a hímes tojásra. Amit használ az ember, az ugye el is romolhat. Lehet gyári hibás is valami. Mindenesetre mindkét HDD ugyanaz a márka és típusszámú volt, kivétel a tárterület! A most használatos géphez is van külső HDD-m, kérdéses, hogy ez is meddig húzza. De bizonyos dolgokat most már, ha tudok DVD-re mentek. Egy nagy tárterületű belső és külső HDD beszerzése tudom nem egetverő összeg de mégis pénzkiadás. Sajnos az öreg 5-6 éves PC-m nemrég megadta magát. Az új gép nem volt olcsó. Persze kinek mi az olcsó, ez relatív. Tudom, süket szöveg amit írtam, meg lehet mondani rám, hogy ez bolond, de úgy éreztem, hogy a külső HDD-kel kapcsolatos "rossz tapasztalataimat" meg kellett hogy osszam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Disney+
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest