Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morgó Ceruza
újonc
válasz
King Unique #49858 üzenetére
Nem figyeltem oda biztos párszor a hardver biztonságos eltávolítására, de abszolút precíz ember nincs , aki mindenre akkurátusan ügyelne.1-2 szer le is esett az 1 TB-os Winchi, sajnos. nem dobáltam
DE utána még működőlépes volt. Aztán minden csatlakozáskor csak kattogott. Hely hiányában tároltam ott adatokat, nem biztonsági okokból. Naívan azt hittem, ott biztonságos helyen vannak. Anyagilag nem telt volna plusz merevlemez beszerzésére. Az adatmentéssel kapcsolatban csak annyit hogy akkoriban, réges-régen 1 budapesti cégnél igen borsos áron vállalták volna az adatmentést, már ha van értelme. A második, 500 GB-os HDD-t max 1 évig használtam , utána romlott el. Az írásomat tanulságként írtam. Az ember nem vigyázhat mindenre úgy mint a hímes tojásra. Amit használ az ember, az ugye el is romolhat. Lehet gyári hibás is valami. Mindenesetre mindkét HDD ugyanaz a márka és típusszámú volt, kivétel a tárterület! A most használatos géphez is van külső HDD-m, kérdéses, hogy ez is meddig húzza. De bizonyos dolgokat most már, ha tudok DVD-re mentek. Egy nagy tárterületű belső és külső HDD beszerzése tudom nem egetverő összeg de mégis pénzkiadás. Sajnos az öreg 5-6 éves PC-m nemrég megadta magát. Az új gép nem volt olcsó. Persze kinek mi az olcsó, ez relatív. Tudom, süket szöveg amit írtam, meg lehet mondani rám, hogy ez bolond, de úgy éreztem, hogy a külső HDD-kel kapcsolatos "rossz tapasztalataimat" meg kellett hogy osszam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest