Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morgó Ceruza

újonc

válasz King Unique #49858 üzenetére

Nem figyeltem oda biztos párszor a hardver biztonságos eltávolítására, de abszolút precíz ember nincs , aki mindenre akkurátusan ügyelne.1-2 szer le is esett az 1 TB-os Winchi, sajnos. nem dobáltam :B DE utána még működőlépes volt. Aztán minden csatlakozáskor csak kattogott. Hely hiányában tároltam ott adatokat, nem biztonsági okokból. Naívan azt hittem, ott biztonságos helyen vannak. Anyagilag nem telt volna plusz merevlemez beszerzésére. Az adatmentéssel kapcsolatban csak annyit hogy akkoriban, réges-régen 1 budapesti cégnél igen borsos áron vállalták volna az adatmentést, már ha van értelme. A második, 500 GB-os HDD-t max 1 évig használtam , utána romlott el. Az írásomat tanulságként írtam. Az ember nem vigyázhat mindenre úgy mint a hímes tojásra. Amit használ az ember, az ugye el is romolhat. Lehet gyári hibás is valami. Mindenesetre mindkét HDD ugyanaz a márka és típusszámú volt, kivétel a tárterület! A most használatos géphez is van külső HDD-m, kérdéses, hogy ez is meddig húzza. De bizonyos dolgokat most már, ha tudok DVD-re mentek. Egy nagy tárterületű belső és külső HDD beszerzése tudom nem egetverő összeg de mégis pénzkiadás. Sajnos az öreg 5-6 éves PC-m nemrég megadta magát. Az új gép nem volt olcsó. Persze kinek mi az olcsó, ez relatív. Tudom, süket szöveg amit írtam, meg lehet mondani rám, hogy ez bolond, de úgy éreztem, hogy a külső HDD-kel kapcsolatos "rossz tapasztalataimat" meg kellett hogy osszam.

Új hozzászólás Aktív témák