Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire V7-581G laptopom, gyárilag 256 GB-os MSATA SSD-vel szerelve. Bővíteni akarok, ezért vettem egy 2.5-es WD Blue 1TB SATA SSD-t (újonnan). A laptopban gyárilag ki van alakítva a hely a 2.5-ös vinyónak illetve az alaplapon a csatlakozó is adott. Némi keresgélés után megvettem a megfelelő gyári Acer kábelt is.
Azt hittem egyszerű dolgom lesz, rádugom a vinyót, megformázom és kész. Ennek ellenére napok óta szívok vele, mint a torkos borz. Rádugom az 1TB-os SSD-t és meghülyül a gép, van hogy el se indul, van hogy bebootol csak nagyon lassan. De ha be is tudok lépni a W10-be, akkor is van gond bőven: nem ismeri fel rendesen a Windows, az eszközelőben látszik, MiniTools-ban és a Windows-os merevlemezkezelőben látszik; de nem tudom rendesen NTFS-re megformázni, RAW partícióként jelenik meg. MiniTools-on látszólag végigmegy rendesen a formázás, de akkor is marad RAW. BIOS-ban szétnéztem, látszólag minden ok, nem nagyon van mit állítgatni. Ami még igen érdekes: lehúzom a vinyót az alaplapról, egy SATA-USB3 átalakítóval feldugom a gépre, akkor minden príma, szépen le tudom NTFS-re formázni, megjelenik a vinyó a sajátgépben, stb. Viszont, ha az így megformázott vinyót visszadugom az alaplapra, kezdődik minden elölről (új kötetként ismeri fel, formázni akarja, RAW lesz, stb.)...
Szerintetek mi lehet a gond? Vinyó hiba vagy inkább kábel? Vagy egyik sem? (Mivel USB-n hibátlan, én a vinyó hibát talán kiejteném...) Más szívott már ilyennel? Mi volt a megoldás?
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest