Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz King Unique #48924 üzenetére

A delikvens az alábbi.
    Samsung M3 Portable 2.5" 500GB

Ha rádugom a pc-re akkor azonosítja, de utána képtelen vele bármit kezdeni, egy idő utána jön a felugró ablak, hogy formázni kell, de amint ezt szeretném végrehajtani, akkor kiírja, hogy nem lehet formázni. Eszközkezelőben nem látszik.

Amint csatlakoztatom a számtógéphez a hard disk sentinel nem válaszol, semmit nem lehet vele kezdeni, konkrétan olyan mintha kifagyna. Úgy tűnik, hogy a sentinel is veszettül dolgozik, hogy kezdjen vele vmit, de semmire sem megy vele.Jelenleg 15 perce dugtam be újra a hdd-t, azóta sem talál magára a sentinel.

Egyébként az elmúlt egy évben ugyanilyen tüneteket mutatott egy pendriveom is és azt is megelőzte vmi, ami egyre gyanúsabb, hogy összefüggésben lehet ezzel.

A pendriveon média fileok voltak és párat átneveztem, más címet adtam nekik és utána felismerhetetlenné vált minden más eszköz számára.

A jelenlegi hdd-n több ezer fénykép, dokumentum és pár film van és az egyik filmet akartam letörölni róla egy újdonsült tévé segítségével, de vmi nem úgy sikerült mint terveztem, mert a törlést követően az okostévé csak és kizárólag a mappa szerkezetet látta, minden tartalom eltűnt róla.
    Számítógépen viszont minden a helyén volt, nem értettem ezt a jelenséget, de utána a tévére kötve még egy napig oké volt, most meg már sem a tévé, sem számítógépek nem tudják olvasni a rajta lévő tartalmat, a led villog veszettül és ennyi.

Kábelt cseréltem, az biztosan nem lehet gond, tapintásra langyos, hangját még közelről nem hallgattam, elég zajos környezetben vagyok.

Most ezt a hibaüzit dobja a pc.

Olyan mintha amikor nem pc-n végzek valami filekezelési tevékenységet, pl. cím átírása, törlés, akkor beadja a kulcsot az adathordozó. Lehet véletlen is, de ez most fél éven belül a második.

Új hozzászólás Aktív témák