Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Dávid
csendes tag
Sziasztok!
Story a következő vettem hardveraprón 2hete kb egy WD Black Enterprise 1 TB-os HDD-t mivel akkor nem volt időm leülni és gép előtt lenni ezért nem raktam be azonnal a gépbe hanem csak pár nappal később hétvégén.
Akkor még semmi baja nem volt mivel kb nem is használtam semmire, ám most mikor úgy döntöttem hogy átrakok rá minden játékot,filmet bármilyen adatírás közben berregő/kattogó hangot ad ki hogy nevezi.
Az lenne a kérdésem tudok valamit az ügy érdekében tenni hogy elmúljon a hang, illetve veszélyes-e használom a továbbiakban. Jobb lenne ha kidobnám?
Akitől vettem 100/100as sentinel képet küldött én is megnéztem itthon a hangok után és 100/100azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- Western Digital 3,5" 5TB HDD (minimális futással)
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest