Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szajmon1001

csendes tag

Sziasztok,
    segitsegeteket szeretnem kerni Windows (win10) feltelepiteseben (Asus laptop). Ket napja megadta magát a Windows 10 Bekapcsolas utan fekete kepernyo...a Windows próbálja magát kijavítani...hibakereses stb. Probaltam egy rendszervisszaallitast csinalni...de nem volt egy darab előző verzió sem elmentve....rendszerlemezzel is probalkoztam semmi eredménye. Eljutottam odáig hogy ujra az egesz nem szamit...C meghajtó le új win fel. Na itt amivel meg soha nem találkoztam, nem engedi letörölni a particiokat (hibaüzenet error partíció nem törölhető) ekkor volt három particiom,egy 90 giga a windowsnak,egy par mega 100 mb rendszerfajlok,es egy harmadik ami volt a D meghajtom. A nulla e az egyes partíciót nem engedte torolni a d meghajtót meg nemnis szerettem volna.Ujrainditas utan megprobalkoztam ujra a telepítéssel 0 es 1 particiom nem volt (amit eleve nem is engedett törölni) egy partíció maradt a D meghajtó amit onkentesen leformazott...vagyis gondolom Én mivel 500 gigabol 500 szabad hely van feltüntetve. Akkor erre a maradékra szerettem volna akkor feltelepiteni a wint...termeszetesen nem engedi...se torolni se formázni..semmit.Új partíció létrehozását sem engedi,egybol feldob egy hibakodot Hiba: 0x80070017.megprobaltam shift f10 el parancssorbol kitörölni ezt az egy megmaradt particiomat...termeszetesen sikertelenül.
    Valakinek valami ötlete? A Windowst egyebkent pendriverol probalom
    telepíteni. Mielőtt beütött a baj, tapasztalható volt melegedés, belassulás...
    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák