Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcload21
tag
Sziasztok. Egy P4-es "retro" gépet szeretnék összerakni. Sikerült vennem hozzá egy új alaplapot, fóliázva, dobozában. SATA 1-es csatik vannak rajta. (Azért vettem ezt a lapot, mert vannak korábbi lapjaim, de csak IDE csatlakozó van rajtuk ...)
Egy 250, esetleg 500 gigás vinyót szeretnék hozzá venni. Win Millenium és XP fog futni rajta
(biosban persze IDE módba lesz állítva a meghajtó).
A win Me fat32 az XP pedig NTFS partíción lesz.
És most jön a problémám: a mostani vinyók már advanced formatosak. Az első változataik emulálták az 512 byte-os szektort, de a mostaniak már gondolom nem. Ezek már simán 4K-s szektorokkal dolgoznak.
Hogyan lehet megoldani, hogy a win Me számára két fat32-es az XP-nek pedig 2 NTFS partíciót hozzak létre ilyen vinyón, amik tökéletesen működnek.
Olvastam olyat, hogy partícionáljunk win7-tel és utána mehet az xp, meg a WD-nek is van valami Align nevű programja... de ahogy írtam, nekem 512-es fat és ntfs partíciók kellenének, amik tökéletesen is működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő