- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rh3an
csendes tag
Volt egy gépem, amiben elromlott a táp. Látszólag magával vitte a HDD-t is (WD Caviar Blue, 500GB), kipróbáltam a kettes gépben azt a HDDt, nem működött.
Amikor be volt rakva a HDD akkor egyszerűen a windows betöltésénél megállt a bootolás, még akkor is, ha nem arról a HDDről akartam bootolni, tehát amikor a rendszernek a hibás háttértárhoz kellett nyúlnia, akkor elszállt.
Kiszedtem, elraktam a fenébe.
Nade a kettes gépben volt egy ugyanolyan Caviar Blue 500GB vinyó, ami elkezdte ugyanezeket a tüneteket produkálni. Eleinte csak minden ötödik-hatodik újraindításra működött a HDD, aztán később semennyire.
Más HDD-kkel működik a gép, amíg a rossz HDDm nincs bent. Két Win7 is van rajta, egyikkel sem működik. Csökkentett üzemmódban sem indul el. A system repair toolt elindítottam, estére ott hagytam, kurva lassan töltött be, aztán elkezdte csekkolni a fájlrendszert. Kb. 3 másodpercenként kidobja, hogy File Segment 26641... 26642... 26643 (stb.) is unreadable, de 1%ig sikerült eljutnia kb. 10 óra alatt, tehát felejtős.
Ha normál módban vagy csökkentetben indítom a windowsokat, akkor a töltőképernyőn malmoznak vagy fél órát, majd az egyik windows ilyen szines zizis képpel kifagy a töltőképernyőn, a másik windows meg sötét képernyőt produkál.Tegnap sikerült Bebootolnom egy MiniPE Windowst egy régi 2005-ös Hiren Boot diskről, de egyik csomagbeli tool sem segített, viszont képes volam írni-olvasni a fájlokat. Azóta viszont már az sem Bootol be, ha be van téve ez a HDD (ha nincs bent ez a HDD, akkor más HDDkről sikeresen bootolok és minden tökéletesen működik).
Szeretném megmenteni a HDDt, ha lehet, mert a rajta lévő rendszerek és adatok fontosak számomra, és egy részük nincs lementve. Valakinek van valami javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Béta iOS-t használók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Videó stream letöltése
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest