Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
lorcsi
üzenetére
Melyik a négy közül, a Seagate? A WD-nek valaha volt erre alkalmazása. Ha véletlen nem tudod, a SMART értékeknél a Load/Unload Cycle Count. Én személy szerint az ilyen problémát a Hard Disk Sentinellel oldom meg. Gépindításkor a Fejlett energiagazdálkodásnál az értéket feljebb veszem így sosem áll le. Beállítható, hogy magától megtegye, de másnak valahogy nem működött, én meg nem is próbáltam. Van egy másik program, ami ugyanennyire alkalmas, a Hdd Scan 3.3 /telepítést nem igényel/. A sok hasznos funkciója között képes különálló parancsfájlt létrehozni (erre ami neked kell), amit ideális helyzetben már bárhogy kezelhetsz (indítópult, ütemezett feladat). Azért mondom így, mert végül nekem nem úgy működött, ahogy elképzeltem. Pl. build command line ... Létrehoz egy *.bat vagy egy *.com fájlt a kiválasztott funkcióra éés .. nem történik semmi. A fájlt létrehozza, de az nem hajlandó működni. Hátha neked nagyobb sikered lesz, vagy ügyesebb vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest