- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
lorcsi #39317 üzenetére
Melyik a négy közül, a Seagate? A WD-nek valaha volt erre alkalmazása. Ha véletlen nem tudod, a SMART értékeknél a Load/Unload Cycle Count. Én személy szerint az ilyen problémát a Hard Disk Sentinellel oldom meg. Gépindításkor a Fejlett energiagazdálkodásnál az értéket feljebb veszem így sosem áll le. Beállítható, hogy magától megtegye, de másnak valahogy nem működött, én meg nem is próbáltam. Van egy másik program, ami ugyanennyire alkalmas, a Hdd Scan 3.3 /telepítést nem igényel/. A sok hasznos funkciója között képes különálló parancsfájlt létrehozni (erre ami neked kell), amit ideális helyzetben már bárhogy kezelhetsz (indítópult, ütemezett feladat). Azért mondom így, mert végül nekem nem úgy működött, ahogy elképzeltem. Pl. build command line ... Létrehoz egy *.bat vagy egy *.com fájlt a kiválasztott funkcióra éés .. nem történik semmi. A fájlt létrehozza, de az nem hajlandó működni. Hátha neked nagyobb sikered lesz, vagy ügyesebb vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest